Dupa o experienta in apropierea mortii, a reusit sa vindece la distanta, folosind energia gandului!

Social Media

In 1973, un barbat pe nume Bernie conducea un camion in Texas si luase amfetamine pentru a putea ramane treaz. Apoi mersese la spital pentru a i se extirpa un neg de pe nas. La scurt timp dupa interventia chirurgicala a avut o reactie severa din cauza interactiunii anestezicului general cu pilulele energizante pe care le luase. Timp de cateva minute Bernie fusese in moarte clinica si corpul ii devenise cenusiu. Atunci s-a vazut pe sine iesind din corp. Nu voia sa se intoarca, dar deodata o forta l-a impins inapoi.

De atunci, Bernie mai avusese multe alte experiente clasice de iesire din corpul fizic. Calatorise in timpul acestor experiente pana la piramidele egiptene. Ii vazuse pe Iisus Hristos, pe Fecioara Maria si pe altii. Cand sufletul i se intoarce in trup din aceste calatorii, se produce un fel de zgomot.

Ca urmare a acestei experiente in apropierea mortii din 1973, Bernie a devenit capabil sa vindece alti oameni in timp ce se afla in aceasta stare modificata de constiinta. Pe la mijlocul anilor 1970, Bernie a mers la spital pentru a-l vizita pe seful lui de echipa care era bolnav. Punandu-si mainile deasupra corpului acestuia, l-a ajutat sa se insanatoseasca. Bernie a primit scrisori de la persoane bolnave care-i cereau ajutorul si le-a vindecat de la distanta, folosind energia gandului si proiectand asupra lor lumina alba.

Energia produsa de Bernie este atat de puternica incat odata, in timp ce se concentra asupra apei dintr-un vas de plastic, a topit partial vasul, lasandu-si pe el amprentele digitale. Una dintre vindecarile efectuate de Bernie a implicat proiectarea energiei catre o femeie din Olanda cazuta la pat, iar eforturile i-au fost rasplatite – si ganditi-va ca Bernie traieste in Texas! A avut multe precognitii, iar intr-o iarna a prevazut inecul fiului adolescent al unui prieten. Acesta a cazut prin gheata care s-a spart in timp ce juca hochei, asa cum prezisese Bernie…


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply