6 adevaruri spirituale milenare pe care oamenii de stiinta incep sa le inteleaga! Constientizandu-le, putem iesi din „Matrix”!

Social Media

S-a spus de multe ori ca spiritualitatea, religiile in general, se afla in conflict profund cu stiinta. La prima vedere, asa s-ar parea, dar se observa ca unele adevaruri spirituale pana la urma pot fi validate (chiar si mai indirect) si de catre stiinta. Sa vorbim de cateva din ele.

1. Noi suntem fiinte spirituale intr-o calatorie umana. – „Noi nu suntem fiinte umane care au o experienta spirituala. Noi suntem fiinte spirituale care au o experienta umana” (Pierre Teilhard de Chardin). Noi locuim intr-un corp fizic, dar nu suntem cu adevarat asta. Suntem energia constiintei; o constiinta energetica s-a manifestat intr-o forma fizica. Oricine a studiat si practicat calatoria astrala stie foarte bine ca viata nu este ceea ce pare.

Exista atat de multe lucruri pe care incercam sa le explicam dar nu putem, pentru ca noi nu avem o intelegere stiintifica completa a tuturor acestor fenomene (ca de exemplu intuitia, senzatia de deja-vu, vederea la distanta etc.). Dar asta nu inseamna ca acele lucruri nu sunt reale.

2. Sufletele noastre nu mor niciodata. Doar ne schimbam concentrarea. „Energia nu poate fi creata sau distrusa, acesta poate fi modificata de la o forma la alta” (Albert Einstein). Multumita teoriei cuantice, oamenii de stiinta incep sa-si dau seama ca noi nu putem muri cu adevarat. Energia nu poate fi creata si nici nu poate fi distrusa. Se poate doar schimba de la o forma la alta.

Moartea (cu exceptia unor decese spectaculoase) nu este instantanee. De fapt, chiar si in stiinta medicala, a devenit tot mai dificil de definit, atunci cand oamenii sunt morti. Exista tot mai multe cazuri ale unor oameni care se intorc din morti.

3. Totul este o energie care vibreaza la o anumita frecventa. „Daca doriti sa gasiti secretele Universului, ganditi-va in termeni de energie, frecventa si vibratii” (Nikola Tesla). 95% din masa Universului, materia intunecata, este in prezent invizibila pentru simturile noastre si pentru instrumentele noastre. Acestea sunt frecvente vibrationale, la fel ca orice altceva pe care suntem capabili sa percepem cu simturile noastre.

Trebuie sa acceptam faptul ca toata masa nu este altceva decat o vibratie; electronii orbitand un nucleu, la o viteza suficienta pentru a crea forta centripeta. Nu exista materia solida; doar ca unele lucruri au o forta centripeta mai puternica decat altele.

4. Gandurile noastre creeaza realitatea. „Un om nu este decat produsul gandurilor sale – ceea ce el crede, el devine” (Mahatma Gandhi). Acest lucru se reduce, practic, la „legea atractiei”. Puterea gandirii este cheia pentru a crea realitatea. Tot ceea ce percepem in lumea fizica isi are originea in lumea invizibila, interioara, a gandurilor si convingerilor noastre.

Pentru a deveni un maestru al destinului vostru, trebuie sa invatati cum sa controlati natura gandurilor voastre dominante, obisnuite, cum ar fi controlul asupra grijilor si sentimentelor negative. Prin controlul gandurilor voastre, veti fi capabili de a atrage lucrurile din viata pe care le doriti.

5. Timpul este o iluzie. „Timpul este o iluzie” (Albert Einstein). Credinta lui Einstein intr-o realitate solida, nedivizata, era clara pentru el, atat de mult incat a respins complet separarea pe care noi o facem. Einstein credea ca nu exista nicio diviziune reala intre trecut si viitor, ci e doar o singura existenta.

6. Ascensiunea (Inaltarea) nu implica a merge nicaieri. Ascensiunea despre care se vorbeste in atatea religii nu implica parasirea planetei, salvarea de extraterestri sau zborul in cer. Ascensiunea este o alegere constienta de a se angaja in evolutie. Ascensiunea este o stare de a fi. O concentrare pe constientizarea si trairea intr-o frecventa de vibratie mai inalta. Ascensiunea este scopul pentru care am fost creati!


Social Media

1 Comment

  1. Salut! Albert Einstein nu a spus: “Timpul este o iluzie”. El a spus: „Timpul nu se scurge intr-o singura directie, ci trecutul, prezentul si viitorul sunt simultane. Distinctia dintre trecut, prezent si viitor este o iluzie, oricat de persistenta ar fi.”

Leave a Reply