miercuri, august 17, 2022
AcasăSpiritualitate practicaOamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai...

Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele conventionale!

Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele conventionale!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

miere de albine 7Antibioticele conventionale sunt exagerat de mult de prescrise. Antibioticele conventionale fac pacientii mai bolnavi pe termen lung. Medicii prescriu in mod neglijent antibiotice pentru infectii virale, ceea ce este inutil, deoarece antibioticele sunt eficiente doar pentru dezmembrarea infectiilor bacteriene. Pentru a inrautati lucrurile, prescriptiile exagerate si supraconsumul fac ca infectiile viitoare sa fie mai greu de combatut, deoarece antibioticele distrug bacteriile bune din intestin.

In acest parodox medical, bacteriile rezistente la antibiotice cresc, adaptandu-se la aceasta gama de antibiotice. De exemplu, specialiştii au identificat recent 20 de tulpini rezistente de bacterii, iar un raport din 2013 arata ca anual peste 2 milioane de oameni sunt rezistenti la antibioticele impotriva infectiilor bacteriene. Asadar, antibioticele conventionale fac utilizatorii mai bolnavi pe termen lung, mai vulnerabili si mai predispusi la infectii.

Cum aceasta tendinta ingrijoratoare continua, oamenii de stiinta sunt in cautarea unor alternative la antibiotice. De exemplu, cercetatorii de la Universitatea Salve Regina din Newport (Rode Island, SUA) au redescoperit inca o data motivele pentru care mierea de albine este considerata a fi una dintre cele mai bune antibiotice naturale. Mierea lupta impotriva infectiilor pe mai multe niveluri si nu promoveaza bacterii rezistente.
Autorul principal al studiului, Susan M. Meschwitz, doctor in medicina, a prezentat concluziile la cea de-a 247-a conferinta a Societatii Americane de Chimie. Meschwitz spune ca mierea de albine utilizeaza o combinatie de arme inclusiv polifenoli, peroxid de hidrogen si un efect osmotic. Mierea este, practic, un luptator pe mai multe planuri, folosind mai multe modalitati de a ucide bacteriile.

Una dintre aceste metode de lupta este efectul de osmoza. Acest efect vine dintr-o concentratie ridicata de zahar din compozitia mierii; in acest proces, apa este extrasa din celulele bacteriilor, lasand agentii patogeni sa se deshidrateze si sa moara.

Mierea „sparge” bacteriile, distrugand modurile lor de comunicare

Mierea are, de asemenea, proprietati care opresc formarea de „biofilme”. Aceste biofilme sunt comunitati de bacterii care „adapostesc” bolile propriu-zise. Mierea impiedica formarea biofilmelor prin ruperea unui proces de comunicare bacteriana. Prin intreruperea acestui proces, mierea opreste bacteriile sa comunice; fara acest mod de comunicare, bacteriile nu pot elibera toxinele care sporesc capacitatea lor de a provoca o boala. Astfel, comportamentul virulent al bacteriilor este slabit, facand bacteriile mai sensibile la antibioticele conventionale.

Medicii trebuie sa prescrie in primul rand mierea, si antibioticele ca o ultima solutie

Mierea este atat de puternica pentru a distruge bacteriile, incat ea ar trebui sa fie folosita in primul rand ca modalitate de tratament atunci cand se trateaza o boala bacteriana. Antibioticele prescrise ar trebui sa fie terapia „alternativa” sau in ultima instanta. Mierea este mai puternica, deoarece acesta previne formarea de bacterii rezistente la antibiotice; antibioticele conventionale nu reusesc acest lucru, deoarece acestea vizeaza doar procesele de crestere a bacteriilor. Acest lucru permite bacteriilor sa-si construiasca rezistenta de-a lungul timpului, in timp ce pacientul isi distruge, de asemenea, bacteriile bune din intestinele lor.

Mierea functioneaza mult mai diferit, intrerupand procesele de comunicare ale bacteriile in timp, deshidratand structurile de bacterii printr-un efect de osmoza. Pe deasupra, mierea este umpluta cu antioxidanti puternici sub forma de polifenoli.

Mierea este, de asemenea, antivirala, antifungica si plina de antioxidanti

Nu numai ca mierea este antibacteriana, dar si antivirala si antifungica. Numai aceste proprietati fac mierea mult mai puternica decat antibioticele conventionale. Meschwitz a declarat ca echipa sa de cercetatori a masurat nivelul de activitate antioxidanta din miere: „Am separat si am identificat diferiti compusi de polifenoli antioxidanti. In studiile noastre antibacteriene, am testat proprietatile mierii impotriva E.coli sau Staphylococcus aureus.”

De aceea, atunci cand sunteti bolnavi cu o boala infectioasa, cel mai bine folositi mai intai mierea de albine, dupa un consult al medicului.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

8 Comments

  1. […] de exemplu, articolul de pe almeea.com despre proprietăţile extraordinare ale mierii de albine: “Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele…Vor zice vreodată medicii “Folosiţi mai bine mierea de albine decât antibioticele?” […]

  2. 1. Medicamentele sunt un cerc vicios.
    2. Daca toata lumea ar folosi aceste surse conventionale, atunci aceste companii farmaceutice ar intra in faliment si daca ei intra in faliment marile guverne au de pierdut si ei. Totul e pana la bani, ei nu cred in aceste surse sau este mult mai usor sa faci bani din surse neconventionale + ca pe ei nu-i intereseaza de sanatatea cetatenilor.
    3. Doctorii nu te pot vindeca de toate bolile, dar natura da.

  3. […] Daca ne-am limita la produsele dulci de la natura, atunci am avea o viata mult mai sanatoasa.  De exemplu, mierea de albine, cu toate produsele adiacente ei, este de neegalat. Are un continut de 70-85% de glucide (glucoza si fructoza), aminoacizi liberi, proteine, elemente minerale, vitamine, enzime, arome, polen, ceara etc. Mierea de albine reabiliteaza flora intestinala, avand efecte imediate (restabilirea tranzitului corect) si tardive, care vor duce la reintinerirea organismului si la indepartarea multor suferinte. Fata de zaharul rafinat, mierea are structura complexa, asigurand un nivel ridicat al glicemiei si fiind “sterila” din punct de vedere nutritiv. Se recomanda ca de doua, trei ori pe saptamana sa se consume 3-4 lingurite de miere, pentru a favoriza procesele de fermentatie normala din sistemul digestiv. Despre alte beneficii ale mierii de albine, puteti citi acest articol: Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele conven… […]

  4. […] Acest studiu arata inca o data puterea substantelor naturale in tratamentul bolilor si afectiunilor, in detrimentul medicamentelor sintetice. Mierea de albine este cu adevarat un dar vindecator de la natura. Mierea este atat de puternica pentru a distruge bacteriile, incat ea ar trebui sa fie folosita in primul rand ca modalitate de tratament atunci cand se trateaza o boala bacteriana. Antibioticele prescrise ar trebui sa fie terapia “alternativa” sau in ultima instanta. Mierea este mai puternica, deoarece acesta previne formarea de bacterii rezistente la antibiotice; antibioticele conventionale nu reusesc acest lucru, deoarece acestea vizeaza doar procesele de crestere a bacteriilor (vedeti mai multe in acest articol: Oamenii de stiinta descopera de ce mierea de albine e mult mai buna decat toate antibioticele conven…). […]