Theta Healing, tehnica antica de vindecare holistica

Social Media

Tehnica antica de vindecare holistica, adusa in zilele noastre de o americanca nativ intuitivo-senzitiva, practicanta a medicinii naturiste, Vianna Stibal.

Theta Healing ne invata sa intram intr-un stadiu meditativ de relaxare profunda, in care creierul emite  preponderent unde theta. Mai departe in relaxare, intri in misterios. Starea Theta, este starea unde activitatea creierului scade pana aproape la momentul somnului, dar nu chiar. Theta este starea creierului unde magia se intampla. Theta aduce receptivitate crescuta, flashuri ce se asemana cu visele, inspiratie si amintiri de mult uitate. Theta poate aduce o stare profunda de meditatie, o senzatie de “plutire” datorata starii expansive, in Theta poti simtii ca mintea ta se expandeaza dincolo de granitele corpului tau.

Theta este starea ce rezida in subconstient. De asemenea, Theta are un rol important in programele de modificare a comportamentului si este folosita ca tratament impotriva dependentei de droguri sau alcool. Este o stare a invatarii supreme, a reprogramarii propriei minti, a amintirii viselor si a auto-hipnotizarii. Este unul dintre cele mai extraordinare domenii pe care le putem explora. Este cunoscuta ca zona crepusculara, care in mod normal nu o putem experimenta decat vag atunci cand ne trezim din adancimile Delta (cand ne trezim din somn sau cand adormim).

In Theta, suntem intr-un vis treaz, flashuri cu imagini vivide trec prin fata ochilor mintii si suntem receptivi la informatie mai mult decat suntem in starea noastra normala. Theta a fost indentificata ca poarta catre invatare si memorie. Meditatia Theta creste creativitatea si puterea de a invata, reduce stresul, trezeste intuitia si alte perceptii extra-senzoriale.

Undele Theta se intind intre 4 si 7 Hz.

Acest fapt, consimte conexiunea intre respectiva persoana si Energia Universala sau Sursa Creatoare, permitandu-i in acelasi timp sa devina co-creator si martor al unui proces de evolutie si  vindecare.

Theta Healing este un sistem puternic de autodezvoltare, educatie si constiinta aplicata, pentru oamenii care sunt pregatiti sa evolueze si sa creeze schimbari pozitive in vietile lor si ale celor din jur.

Theta Healing lucreaza pe toate nivelurile, incluzandu-le pe cel fizic, pe cel emotional, pe cel mental si pe cel spiritual, curatand obstacolele care te impiedica sa-ti atingi potentialul maxim in viata.

Toate convingerile si sentimentele tale iti creeaza viata pe care o ai acum si toate circumstantele ei de zi cu zi. Cand sinele tau autentic creeaza implinire, egoul creeaza bariere. Convingerile si sentimentele limitative din subconstient sunt responsabile de lipsa implinirii si a reusitei din orice aspect al vietii tale, incluzand: cariera, relatii, finante, scopul vietii, mediul familial si sanatatea fizica.

Daca esti singur, obosit, bolnav sau simti nevoia de a-i ajuta pe altii, daca iti doresti sa imbunatatesti aceasta lume sau iti doresti raspunsuri, daca vrei sa-ti folosesti dreptul din nastere de a fi parte a tot ceea ce exista, daca vrei sa te conectezi cu divinitatea si daca iti doresti realizari si rezultate, Theta Healing este pentru tine.

Theta Healing nu este o religie, ci este o tehnica de a te vindeca si de a-ti schimba convingerile, asa cum iti dicteaza constiinta.

Theta Healing iti permite sa identifici rapid blocajele adanci si sa reprogramezi mintea. In loc sa te invarti in cerc ASTEPTAND ceva, invata-ti subconstientul ce inseamna sa AI acel lucru – si atrage acea energie in viata ta!

In cautarea de ajutor pentru a rezolva dureri fizice si emotionale poate ti s-a parut drumul dificil si fara sfarsit. Daca ai cautat ajutor si raspunsuri ani de-a randul sau doar azi pentru prima data ai infruntat o anumita provocare, sa sti ca ai gasit solutia. Poate te intrebi cum e posibil? Raspunsul e simplu si concis : Dumnezeu face totul posibil.

Prin tehnica simpla numita THETA HEALING, tu si cei dragi tie puteti sa experimentati o vindecare instantanee.

Theta Healing poate fi descrisa simplu ca un miracol ce poate fi atins in viata ta.

In Theta Healing punem la treaba intuitia noastra naturala increzandu-ne in Iubirea Neconditionata de Dumnezeu, pentru ca aceasta face “treaba”. Prin schimbarea undelor ciclice ajungand in stadiul Theta, poti efectiv sa vezi cum Dumnezeu creeaza vindecari instantanee emotionale si psihice.

Pentru faptul ca Theta Healing se invata bazandu-se pe Iubirea Neconditionata de Dumnezeu, o vei simti de fiecare data mai naturala, in timp ce o inveti si faci experiente pe tine. Invatand aceasta tehnica vei putea vedea cum toti avem abilitati intuitive si ca acestea pot fi folosite pentru a aduce vindecari fizice si emotionale instantanee.

Te vei ajuta atat pe tine insuti cat si prietenii si rudele folosind acest procedeu fenomenal. E imbucurator faptul ca aceasta tehnica este pentru toti.

Theta Healing a ajutat deja mii de persoane in toata lumea, indiferent de varsta, sex, religie, rasa. Cand inveti acest proces simplu vei intelege importanta de a divulga aceasta cunoastere. Te vei vedea ca un instrument in mainile lui Dumnezeu si vei fi un mijloc de schimbare a multor vieti.

Multi dintre noi, adesea, trebuie sa infruntam provocari in propriile noastre vieti si unii dintre noi trebuie sa infrunte in fiecare zi conflicte emotionale, altii au permanente limitari fizice, iar altii au din amandoua, si provocari emotionale si si fizice. Indiferent de cat sunt de mari sau de mici aceste provocari putem spune cu certitudine: calitatea vietii noastre nu doar se poate imbunatatii, ci ar trebui sa fie mult mai placuta!

Folosindu-ne de conexiunea cu Dumnezeu pe care noi toti o avem, putem constientiza oportunitatea de a alina si chiar a inlatura aceste neajunsuri din viata noastra. Cel mai bun mod pentru a imbunatati viata ta este aceasta tehnica unica si nedepasita pana acum, numita Theta Healing.

Invatand cum sa va schimbati viata prin Theta Healing, folosind frecventa cerebrala Theta, va conectati la Sursa, eliminati programele limitative, va curatati de energiile de vibratie joasa, manifestati orice va doriti, va schimbati ADN-ul, va activati cromozomii.

Theta Healing este o metoda care se poate invata urmand un Curs de trei zile, la sfarsitul caruia fiecare persoana va fi in masura sa aplice toate tehnicile invatate de la instructor. Metoda activeaza un proces rapid de vindecare emotionala , spirituala si fizica, proces care actioneaza direct la nivelul ADN-ului precum si la nivelul matricei energetice individuale. Metoda poate fi utilizata pentru probleme de orice natura.

Ca toate practicile energetice, Theta Healing NU substituie medicina occidentala, clasica, dar poate fi  o metoda complementara pentru a atinge echilibrul energetic, deci, vindecarea.

Theta Healing este o tehnica energetica holistica, care are ca obiectiv de a aduce schimbari substantiale in viata celui care o practica si a celui ce o primeste, eliberandu-ne rapid de schemele karmice care creaza probleme psihice si fizice.

Ne da posibilitatea de a schimba toate convingerile care ne limiteaza de-a lungul vietii si in fiecare moment al zilei, inlocuindu-le cu cele care imbunatatesc si cresc capacitatile si randamentul in orice aspect.

Recunoasteti vreuna?

Oricum, nu o sa reusesc niciodata.
Nu pot s-o fac…
Nu mai suport sa ma simt asa…
Nu sunt la inaltimea…
Sunt urat/a
Nu sunt destul de bun/a
Nimeni nu ma apreciaza pentru ceea ce sunt…
Nimeni nu ma iubeste…
Nu merit mai mult
Nu o sa am niciodata destui bani…
Toate lucrurile frumoase li se intampla doar altora…
… Si multe altele.

Printre altele, in timpul unui seminar se invata si:
– activarea cromozomului vitalitatii
– activarea de ADN
– individualizarea convingerilor limitante care sunt la baza altor convingeri
– gasirea si introducerea convingerilor favorabile noua
– vindecarea voastra si a altor persoane in orice aspect , prin Theta Healing
– curatirea propriului camp energetic de influente negative intretinute
– iertarea voastra si a celorlalti,
– diminuarea stress-ului, a anxietatii si depresiei, activand fericirea si starea de bine
– usurarea relaxarii fizice
– cresterea calitatii verbale si de perfomanta I.Q.
– sincronizarea celor doua emisfere ale creierului
– usurarea imaginatiei mentale, vie si spontana, creativitatea, diminuarea durerii,
– promovarea bucuriei si stimularea secretiei de endorfine.

Profesor certificat : Dr. MIRCEA IOAN POPA, medic

Telefon contact:  0764.009.406

E-mail :  tratament.energetic@yahoo.com

www.tratamentenergetic.ro


Social Media

3 Comments

 1. ..ajutati-ma.am 18 ani..si..sunt..dependent de etnobotanice.va rog…nu stiu ce sa ai fac.ma gandesc din ce in ce mai des la sinucidere dar nu am curajul sa o fac.ma parasit si prietena…familia..si..am inceput sa vand tot pentru doza necesara.nu stiu ce sa mai fac..almeea..

 2. Pt Kierkegaard:

  In primul rand, mergi si cere ajutor medical, dar fii constient ca medicii nu te pot tine legat de maini ca sa nu te mai droghezi. Vointa trebuie sa ti-o calesti singur.

  Asculta si urmatoarele idei, poate iti sunt de folos:

  http://www.youtube.com/watch?v=Gd-4syTPm5w
  http://www.youtube.com/watch?v=_m2S0SePKPs
  http://www.youtube.com/watch?v=_JBhRo1L46k&feature=related

  Eu iti doresc sanatate pt trup si suflet,
  AlmeEa

1 Trackback / Pingback

 1. Theta Healing – tehnica antica de vindecare holistica « Asculta-ti sufletul, doar el iti va arata calea…

Leave a Reply