Misterioasa „stea albastra”, dincolo de sistemul nostru solar, si influenta ei asupra sufletului uman

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)

Gordon-Michael Scallion, un profet contemporan cunoscut pentru predictiile sale, si-a inceput cariera in 1979. Ca si consultant electronic, se intalnea cu un client cand, pe neasteptate, si-a pierdut vocea. Aflat in spital, in timpul sederii sale, a avut parte de o aparitie paranormala: cea a unei fiinte, care a intrat in camera lui si a plutit la cativa metri deasupra lui. Ea a inceput sa-i povesteasca despre viata lui, dar si despre evenimente care aveau sa apara in urmatoarele decenii. Cel mai important, ea a prezis schimbari majore ale Pamantului care vor incepe la sfarsitul anilor 1980. Imediat dupa plecarea femeii, vocea lui Scallion a revenit. De atunci, el a inceput sa vada aure in jurul oamenilor si s-a infatisat ca si vindecator.

El a continuat sa primeasca viziuni asupra evenimentelor viitoare, iar prin anii ’80 a avut o serie de predictii de succes, inclusiv cutremurul din 1984 din Mexico City si alegerea lui George Bush in functia de presedinte, in 1988. Intr-una din viziuni, Scallion ne vorbeste despre o misterioasa „stea albastra”. Cine este ea?

Intrebare: Explicati-ne, va rog, despre viziunea „Stelei albastre”.
Raspuns: In viziune, mi se arata sistemul nostru solar, adica Soarele si celelalte planete, care se rotesc in jurul unui alt soare – de culoare portocalie. In timp ce observam aceasta miscare, o stea albastra de mici dimensiuni a aparut din spatele soarelui nostru. Aceasta se va intampla. Sistemul solar va deveni binar.

Intrebare: Cum se va intampla?
Raspuns: Toate sferele (planete si stele) au un ciclu. Pentru unele – este relativ scurt, in acest caz 365 de zile. Pentru altele, ciclul este lung si se masoara in mii si milioane de ani. Soarele are si el un ciclu cu alte sfere. Pe masura ce se deplaseaza pe cerul cunoscut sau necunoscut, el intra sub influenta altor sori, si ei aflati in calatorie. Ceea ce ti s-a aratat in legatura cu Steaua Albastra a fost aceasta stea care intra in sistemul solar transformandu-l intr-un sistem binar, pentru o anumita perioada.

Intrebare: Aceasta perioada are cumva vreo legatura cu „mileniul pacii”?
Raspuns: Da.

Intrebare: Va ramane Steaua Albastra dupa aceasta perioada?
Raspuns: Ea va dispare in spatele Soarelui, datorita ciclului sau. Apoi va fi vizibila timp de 1 800 de ani, dupa care va incepe un nou ciclu.

Intrebare: Cum va arata Steaua Albastra ziua si seara?
Raspuns: Pe timpul zilei va fi ca o lumina argintie de o suta de ori mai stralucitoare decat oricare alta stea a diminetii, ceea ce va duce la crearea unei noi scale de magnitudine. Seara va fi ca o a doua Luna.

Intrebare: Explicati unde apare sistemul nostru solar care se roteste in jurul soarelui portocaliu.
Raspuns: Dupa cum Luna e mentinuta pe orbita de legatura si cu Pamantul si cu Soarele, tot asa Soarele vostru este mentinut pe orbita de tovarasul sau, celalalt soare.

Intrebare: Este Steaua Albastra tovarasa Soarelui nostru?
Raspuns: Nu, Steaua Albastra este tovarasa lui Sirius Beta.

Intrebare: Daca nu e vorba de Steaua Albastra, atunci care este steaua tovarasa?
Raspuns: Arcturus.

Intrebare: Cum este posibil? Arcturus este atat de departe in comparatie cu distanta dintre Pamant si Soarele nostru…
Raspuns: Distanta este doar un aspect al problemei. Cel mai important element este alinierea sferelor. Soarele guverneaza tot sistemul sau, inclusiv Pamantul. Ceea ce se intampla cu el, de pilda petele solare, deplasarile magnetice si. rotatia sa afecteaza toate formele de viata si toate sferele din acest sistem. Aurora boreala este un astfel de efect vizibil care disturba de multe ori sistemele electrice, satelitii dar si animalele si oamenii. Aceste lucruri se produc pe suprafata Soarelui care se afla la milioane de kilometri departare, insa afecteaza si Pamantul. Dupa cum Pamantul este afectat de acest Soare, tot asa Soarele este afectat de alti sori. In anumite momente sau cicluri, pozitia Soarelui fata de tovarasa sa este afectata in diferite moduri. Emanatiile sale sunt modificate in functie de influente interne si externe. Acest fenomen provoaca, la randul lui, o reajustare a celorlalte sfere din acest sistem si din altele.

Intrebare: Cum vor afecta Steaua Albastra si Arcturus vietile noastre?
Raspuns: Patrunderea Stelei Albastre in acest sistem, daca va fi corect inregistrata, ar putea oferi calauzire, deoarece acest nou soare va avea un efect puternic asupra sufletului. Intocmai dupa cum Luna guverneaza trupul efectiv, iar Soarele guverneaza personalitatea, tot asa Steaua Albastra va guverna sufletul. Nu intelegeti gresit. Si Luna, Soarele si alte planete afecteaza sufletul, dar Steaua Albastra va avea o influenta diferita. Sufletul invata din experienta sa obtinuta prin incarnarile fizice sau nonfizice. In viitorul foarte apropiat, pe aceasta structura, va include un nou efect, datorita aparitiei unui al doilea soare. Vibratiile Stelei Albastre vor oferi sufletului posibilitatea de a comunica mai usor cu gazda sa.

Intrebare: Adica in viitorul apropiat oamenii vor putea comunica in mod constient cu sufletele lor?
Raspuns: Ei pot si acum si au putut intotdeauna. Totusi majoritatea au negat aceasta posibilitate, deoarece spiritul uman a patruns si mai adanc in materia fizica, iar lumea materiala prezinta mai mult interes decat cea spirituala. In scurt timp insa totul se va schimba, totul va aduce o renastere. Dumnezeu si omul vor merge din nou mana in mana.

1 Comment

Leave a Reply