Aura albastra

Social Media

Aurele albastre releva un domeniu de frecvente mai ridicate ale energiilor radiate. Acestea nu mai indica preocupari legate strict de viata materiala a trupului carnal, fiind specifice extinderii gandirilor si asupra domeniilor abstracte. La radiatia acestei culori exista diferentieri opuse, in functie de gradul de intunecare sau de luminozitate a nuantelor respective. Astfel, albastrul-inchis a fost constatat ca fiind specific gandirilor si comportamentelor dogmatice, interpretarilor stiintifice, culturale, juridice etc „inguste”, manifestarilor de credinte religioase cu tendinte egoiste. Iar daca in aura, zonele bleumarin sunt amestecate cu pete de culoare verde-inchis, acestea indica in plus un dogmatism influentat de felurite frici.

Nuantele de albastru normal releva insa preocupari abstracte ale aspiratiilor spirituale, cu framantari cognitive catre un orizont tot mai larg, fiind specifice si tendintelor creativitatii.  Clarvazatorul Edgar Cyce considera radiatiile albastre-normale invizibile ca fiind generate de preocuparile spirituale, de manifestarea capacitatilor artistice, de comportamentele altruiste.

Aura de un albastru pur indica o spiritualitate ridicata. Albastrul in amestec cu indigo reda o devotiune spirituala imbinata cu afectiune superioara. Albastrul pur ceva mai deschis e caracteristic sentimentelor religioase profunde, de inalta spiritualitate, desprinse de orice dogmatism. Nuanta azurului e specifica devotiunii pentru un ideal nobil.


Social Media

6 Comments

Leave a Reply