„Masina Dermatron” diagnosticheaza orice boala in cateva minute! Superioritatea si puterea tratamentelor alternative!

Social Media

terapii alternativeKevin era un tanar de 21 de ani, care isi conducea o minunata masina decapotabila Corvette in afara metropolei Chicago. Deodata, el simti o durere puternica in piept si senzatia neplacuta ca nu poate respira. S-a speriat foarte tare si s-a gandit ca are un atac de cord…asa ca a oprit masina. Dupa circa 1 minut, durerea i-a disparut, dar, pentru a se asigura, in zilele urmatoare s-a dus la doctorul cardiolog pentru a vedea de ce sufera. Diagnosticul pus de doctor a fost foarte grav: prolaps de valva mitrala in forma avansata. La aceasta boala, tratamentul nu prea exista… se puteau incerca medicamente experimentale sau o operatie riscanta. Medicul i-a spus ca speranta de viata este redusa daca nu se intreprinde nimic.

Insa Kevin nu a renuntat. Ideea ca este atat de tanar si ca are o intreaga viata in fata sa l-a determinat sa lupte si sa caute alternative. Astfel, dupa saptamani de cautari, el a gasit un doctor coreean stabilit in America, pe nume Y.Tang, fondatorul unei clinici de medicina alternativa din Reno (Nevada). Acest doctor credea ca procedurile medicale standardizate, medicamentele si chirurgia nu constituie cele mai bune cai pentru a vindeca si preveni bolile. In schimb, el folosea un dispozitiv de diagnostic dezvoltat in Germania de dr. Reinhold Voll si care se numea „masina Dermatron”. Cu ajutorul acesteia, in cateva minute se poate diagnostica orice problema medicala ce ar aparea in trup. Dupa ce s-a stabilit diagnosticul, erau necesare tratamentele hemeopatice pentru a corecta toate dezechilibrele aparute in organism. Y.Tang lucra cu termeni ca „vindecare holostica”, tratament homeopatic, meridianele acupuncturii, frecvente energetice, dezechilibre energetice… termeni pe care medicina traditionala nu le utilizeaza de obicei.

Spre surprinderea tanarului Kevin, masina Dermatron a reusit sa-i stabileasca diagnosticul in doar cateva minute: prolaps de valva mitrala in forma avansata, pe cand medicina traditionala a stabilit acest diagnostic in cateva zile. Dr. Yang i-a spus ca in SUA boala e incurabila, insa, din fericire, exista tari ca in Elvetia sau Mexic, unde tratamentele alternative sunt disponibile (injectii cu celule vii). Bineinteles ca in SUA tratamentele alternative sunt interzise! Si chiar daca era neincrezator, Kevin a urmat acest tratament ieftin, natural, rapid si fara dureri. Si a functionat!

Dupa aceea, Kevin s-a dus la doctorul cardiolog care l-a diagnosticat prima data. Dupa ce l-a investigat inca o data, doctorul cardiolog a ramas socat: Kevin nu mai avea prolapsul de valva mitrala! Si, in loc sa recunoasca validitatea tratamentului naturist, doctorul i-a spus lui Kevin ca, probabil, i-a gresit diagnosticul initial!

Pornind de la acest exemplu, ne putem intreba de ce tratamentele naturiste sunt bagatelizate si ascunse de intreaga comunitate medicala, impiedicand astfel in a se da o sansa milioanelor de oameni in a mai trai sau in a-si mai ameliora conditia fizica. Universitati, agentii guvernamentale, spitale, companii farmaceutice… toate acestea resping tratamentele alternative, caci astfel si-ar pierde monopolul si profiturile uriase. Dar voi trebuie sa cunoasteti ca exista TRATAMENTE NATURALE, FARA MEDICAMENTE SI OPERATII, care pot vindeca aproape orice boala. Trebuie doar sa credeti si sa cautati.


Social Media

3 Comments

  1. Nu are nici o legatura cu articolul dar e o idee noua de articol pentru Lovendal:

    Primisem pe mail o stire in care citesc despre tranzitia de putere a seicului din Qatar catre fiul sau. In articol se spune si urmatoarele:

    Cu o populatie amestecata, Qatarul este propulsat de uriasele sale rezerve de gaz, a “sponsorizat” practic Primavara araba (valul de proteste inceput in decembrie 2010), a salvat de la faliment unele dintre cele mai mari banci din lume si a ridicat cladiri impozante.

    Deci debarcarile din funcrtie ale respectivilor conducatori din Egipt, si alte state arabe, isi are la origine influenta ocultei Mondoiale care vrea sa salveze de la faliment Federal Reserve si alte banci mari. Ei se salveaza de la faliment pornind revolte, ucigand oameni, asta e conducerea Ocultei Mondiale…

Leave a Reply