Desi stiinta nu recunoaste in mod oficial, ne putem vindeca de orice boala doar cu ajutorul energiei!

Social Media

vindecare energeticaExista o multime de articole pe Internet despre vindecari de boli cu ajutorul energiilor. Exista doua curente cu privire la acest subiect: unul care considera ca vindecarea energetica este foarte eficienta, iar cealalt care nici macar nu o recunoaste ca fiind o optiune medicala plauzibila. In mod norml, noi ar trebui sa ne situam pe urmatoarea pozitie: sa nu credem nimic, pana cand nu vedem dovezi palpabile, chiar stiintifice.

Ce este energia?

Vindecatorii energetici sustin ca totul este facut din energie, ea fiind omniprezenta. Exista energie in obiectele din jurul nostru, in aerul care ne inconjoara si chiar si in propriul nostru corp. Aceasta afirmatie se verifica chiar si din punct de vedere stiintific: este cunoscut faptul in comunitatea stiintifica ca totul in Univers exista sub doua forme: materie si energie (sub forma de unde). In 1924, fizicianul francez Louis de Broglie a aratat dovezi concludente ca atat materia, cat si undele energetice sunt doua fete ale aceleiasi monezi. Acest lucru a ajuns sa fie cunoscut sub numele de natura duala a materiei. Totul, de la electroni si pana la fiinte prezinta aceasta dualitate. Astfel, corpul uman este o parte a acestor unde energetice care cuprind totalitatea Universului.

Cum poate vindeca cu ajutorul energiei?

Corpul nostru nu este doar expus la aceasta energie atotcuprinzatoare, dar, de asemenea, genereaza propria sa energie. Mai mult decat atat, toate mintile noastre au un anumit nivel de control asupra acestei energii si sunt perfect capabile de a vindeca propriile noastre corpuri. Dar, incapacitatea noastra de a se conecta cu aceasta energie ne-a condus la un punct in care nu mai suntem in masura sa controlam aceasta energie. Vindecatorii energetici sustin ca ei sunt capabili sa controleze energia – energia din interiorul lor, energia din jurul lor si energia pe care pacientul o produce. Prin canalizarea acestei energii in directia bolilor, ei sunt capabili sa vindece ranile si sa vindece bolile din oameni.

Din punct de vedere istoric, multe culturi au propagat aceasta credinta. Romanii antici credeau in principiul – „mens agitat molem”, care se traduce prin „mintea misca materia”. Mai multe afirmatii similare pot fi gasite in diferite culturi din intreaga lume.

In ceea ce priveste medicina moderna, exista o serie de dispozitive si proceduri medicale care fac uz de energie sub diferite forme pentru a vindeca boli. Unele dintre ele sunt regasite in radioterapie, helioterapie, ultrasunete si multe altele. Energia este utilizata de catre medici in aproape toate spitalele pentru a trata pacientii cu o boala sau alta. In acest moment, stiinta din spatele vindecarii energetice este solida. Cu toate acestea, nu exista nicio dovada in sprijinul afirmatiei daca vindecatorii energetici sunt capabili sa controleze aceasta energie.

Pot controla energia tamaduitorii energetici?

Cu toate ca nu exista nicio dovada sau explicatie stiintifica cu privire la modul in care vindecatorii energetici controleaza aceasta energie omniprezenta, trebuie sa remarcam un singur fapt: daca noi nu reusim sa explicam ceva, asta nu inseamna ca acel lucru nu este posibil. Exista o posibilitate foarte reala ca viitoare concepte stiintifice sa poata explica fenomenul. In anul 2000, cercetatorii de la Universitatea din Maryland si de la Universitatea din Exeter au efectuat un studiu in care au observat faptul ca mai mult de jumatate dintre pacienti au fost vindecati de catre tamaduitorii energetici.

Concluzie

Intelegerea stiintifica a campului de energie vindecatoare este una primitiva, si, de aceea, e nevoie de a se face mai multe cercetari stiintifice in acest domeniu. Este posibil sa ne vindecam doar cu ajutorul energiilor, fara a mai fi nevoie de alte metode medicale.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply