Faceti-va singuri elixire pe baza de flori si cristale – pentru vindecare si atingerea unui nivel superior de constiinta

Social Media

Elixirele din flori si cristale se prepara punand florile sau cristalele intr-un vas cu apa (de preferinta intr-un bol din cristal de cuart), la lumina soarelui, timp de cateva ore. Sau fierbind usor si florile, si pietrele. Prin acest proces, esenta vitala sau matricea energetica a florilor si pietrelor semipretioase este extrasa pentru a forma un elixir potentializat, cunoscut sub denumirea de elixirul-mama, la care se adauga coniac sau alcool, ca mediu de conservare.

Din elixirul-mama se obtin flacoane de stocare. Doua picaturi din elixirul-mama se adauga intr-un picurator (de o uncie) cu apa buna (netratata chimic), dupa care se adauga o lingurita de coniac ca mediu conservant. Din aceste flacoane de stocare se obtin flacoanele pentru dozaj individual. Si acestea au capacitatea de o uncie. Se toarna doua picaturi din remediu din flaconul pentru stocare in cel pentru dozaj, apoi se adauga apa si alcool. Prin aceasta metoda de diluare, esentele de flori si minerale devin mai puternice, la fel cum se intimpla cu medicamentele homeopatice.
Flaconul pentru dozaj odata umplut, elixirul se poate bea direct sau turnand cateva picaturi intr-un pahar cu apa. Patru pana la sapte picaturi pentru o doza sunt de ajuns, de obicei de patru ori pe zi sau dupa nevoi. Deseori, cei care iau „medicamente” energetice de felul acestor remedii trebuie sa-si schimbe vechile conceptii despre medicamente. In cazul remediilor, mai mult nu inseamna mai bine. E suficient sa le luam dupa ce ne trezim, inainte sa ne culcam si cateodata in timpul zilei.

Cum sa-ti prepari propriile elixire pe baza de flori si cristale?

Etapele pentru crearea propriilor remedii din flori sau minerale sunt simple:

* Daca aveti acces la un vas de cristal, foloseste-l pentru a-ti prepara remediile. Pot fi folosite si vase obisnuite, insa, deoarece acestea contin plumb, o mare parte a spectrului luminii va fi blocat, iar imbibarea lichidului cu matricea energetica a florii sau a pietrei pretioase va dura mai mult si va fi mai slaba.

* Vasele de cristal se vand in multe magazine de produse naturiste ca instrumente dinamice pentru o vindecare adecvata si pentru atingerea unui nivel superior al constiintei. Sunt foarte eficiente in crearea de elixire puternice.

* Curatati cu apa si sapun vasul pe care-l veti folosi.

* Inainte de a incepe, incercati sa meditati si sa va conectati la pulsul naturii. Meditatia in aer liber, langa florile, pietrele semipretioase sau mineralele pe care le veti folosi, este o metoda eficienta de a stabili o legatura cu procesul de producere a remediului.

* Daca intentionati sa faceti elixiruri din minerale, este mai bine sa le folositi in stare bruta, nefinisata. Daca nu le aveti in aceasta forma, nu va descurajati. Asigurati-va ca sunt „curatate” de orice intrebuintare anterioara: asezati-le in sare de mare, undeva in aer liber, timp de 24 pana la 48 de ore inainte de a le folosi. Astfel veti stege orice „programare” anterioara si totodata le veti incarca pozitiv, astfel incat sa-si imprime mai eficient tiparul energetic asupra lichidului.

* In cazul florilor, trebuie sa va asigurati ca sunt in plina maturitate si sa le culegeti dimineata devreme. Soarele diminetii este mai vitalizant. De obicei, dupa-amiaza razele ultraviolete se intensifica iar prana aerului este diminuata.

* Tineti la indemina o cantitate de apa corespunzatoare. Apa cristalina de izvor este cea mai eficienta pentru remediile din flori. Pentru cele din minerale, cea mai eficienta e apa distilata.

* Asezati vasul in lumina soarelui. Asigurati-va ca e o zi fara nori. Turnati in vas cam 3 litri de apa.

* Daca vasul e de cristal, loviti-l usor ca sa vibreze. Trebuie repetat asta de 12 ori, pentru a simboliza miscarea soarelui prin zodiac. Amintiti-va ca remediul e cu atat mai puternic cu cat conferim mai multe semnificatii procesului. Vibratiile vasului vor ajuta si la epurarea apei de poluanti sau alte contaminari.

* Culegeti florile si lasati-le sa pluteasca pe suprafata apei. (Unii recomanda manipularea florilor cu o frunza sau tulpina, fara a atinge cu mana apa sau florile.) Adaugati flori pana ce toata suprafata apei este acoperita, asigurandu-va ca fiecare dintre ele atinge apa. Asezati vasul in plin soare, intr-un loc unde umbra nu va ajunge timp de cateva ore.

* Dupa cel putin trei ore – sau dupa ce florile incep sa se vestejeasca – scoateti-le cu grija din apa, folosind tulpine de flori sau tije de cristal. Ele trebuie sa fie asezate langa alte plante, in semn de omagiu si ca o binecuvintare a reintegrarii in natura. Pentru elixirurile din minerale, puteti lasa pietrele ceva mai mult in lumina soarelui. Unii recomanda adaugarea de alcool in apa, considerand ca acesta extrage mai multa energie decat apa distilata. Ambele solutii sunt eficiente. Alcoolul ajuta la purificarea pietrelor. In cazul celor nefinisate, praful se aduna cu usurinta intre asperitati, iar alcoolul opreste contaminarea.

* Din nou, loviti usor vasul, daca este de cristal. Faceti-l sa vibreze, insa cu mare grja, deoarece atunci cand pietrele sunt la fund se pot produce vibratii discordante ce pot crapa vasul. Dupa care, folosind o palnie curata, turnati continutul intr-o sticla maro inchis. Puteti chiar sa il strecurati printr-o tesatura de bumbac. Sticlele maro ajuta la pastrarea vietii si energiei remediului mai mult decat cele transparente.

* Adaugati alcool (aproximativ o patrime la jumatate din cantitatea remediului). Ati obtinut astfel elixirul-mama. Din el veti putea face flacoanele pentru pastrare si dozaj, de culoare maro, intrucat acestea filtreaza lumina neesentiala (in special lumina artificiala) care poate umbri energia din esenta stocata.

* Atunci cand scoateti o anumita cantitate din flacon (4-7 picaturi sub limba), aveti grija sa nu atingeti limba cu pipeta. Aceasta poate fi o cale de acces a bacteriilor in flacon. Uneori, este bine sa va uitati la flacoane tinandu-le in lumina. Daca pluteste ceva in ele, inseamna ca sunt contaminate si nu ar trebui sa le folositi.

* Elixirurile pot fi incarcate cu energie si intarite periodic. Una dintre metode este asezarea flaconului pe un suport la baza unui glob de cristal si folosirea globului timp de cateva minute. Cristalul de cuart este un amplificator de energie dinamic. Elixirul-mama si flacoanele stocate ar trebui incarcate si purificate odata la trei luni. Acest lucru mentine activa matricea lor energetica.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply