Dobanditi magnetism si veti fi capabili sa va vindecati pe voi insiva dar si pe altii!

magnetismul umanOmul are in el doua substante: substanta elementelor active ale corpului fizic si substanta provenita din elementele active ale materiei astrale. Amandoua, combinandu-se, formeaza o a treia substanta. Aceasta substanta compusa se aduna, pe de o parte, in anumite parti ale omului, si, pe de alta parte, formeaza o atmosfera in jurul lui, asemanatoare cu cea din jurul unei planete.

Atmosfera unei planete primeste sau pierde in mod continuu substante, sub actiunea altor planete. Omul este inconjurat de alti oameni, asa cum planetele sunt inconjurate de alte planete. Atunci cand, in anumite limite, doua atmosfere se intalnesc, si cand aceste atmosfere sunt „in simpatie”, se stabileste intre ele o relatie care da rezultate conforme legilor. Ceva circula. Cantitatea de atmosfera ramane aceeasi, dar calitatea se schimba. Omul isi poate controla atmosfera.

Este ca si la electricitate: exista pozitiv si negativ. Unul sau celalalt poate fi marit si facut sa se scurga ca un curent. Orice lucru are o electricitate pozitiva si una negativa. In om, dorintele si non-dorintele pot fi pozitive si negative. Materia astrala se opune intotdeauna materiei fizice.

Pe timpuri, preotii erau capabili sa vindece bolile prin binecuvantare. Unii preoti isi puneau mainile pe bolnav. Altii putea vindeca de la mica distanta, iar altii si de la o distanta mai mare. Un preot era un om care avea „substante compuse” si putea sa le foloseasca pentru a-i vindeca pe ceilalti. Un preot era un „magnetizator”. Bolnavii erau lipsiti de substante compuse, de magnetism si de viata.

Aceste substante compuse pot fi vazute daca sunt concentrate. O aura, un halou este un lucru real si care a putut cateodata sa fie vazut in locurile sfinte sau in biserici. Mesmer a redescoperit folosirea acestei substante. Pentru a fi capabil sa o folosesti, trebuie mai intai sa o dobandesti. Asa se intampla si cu atentia. Atentia nu se dobandeste decat prin lucru constient si prin suferinta voluntara, prin mici actiuni facute voluntar.

Faceti dintr-un scop mic scopul vostru, aceasta va va face sa dobanditi magnetism. Magnetismul, ca si electricitatea, poate fi concentrat si transformat in curent.

3 Comments

  1. in ceea,ce priveste vindecarea cu mainile,am incercat si am realizat ca ceva se petrece,in momentul in care imi plimb mina pe locul bolnnav,simt,agitatia persoanei,frica,nesiguranta si tot-odata necredinta,cum sa reusesc sa lucrez cu persoane care sufera ,dar nu cred,sau au retineri fata de ceea ce incerc eu sa fac,ma linistesc pe mine,imi luminez aura capului si apoi reusesc sa linistesc si pers.dar apare ,o alta problema,nerabdarea,vindecarea nu pot s-o fac pe loc,intr-o singura sedinta.10-20″ imi trbuie timp,la distanta,am incercat,reusesc doar atunci cand simt ca pers,din,gand,mia simtit forta telepatica,e ca si cum ai povesti cu cineva care sta linga tine, e ok.eu am pierdut legatura cu tot ceea ce e actualitate ,ma simt bine ,cand pot ajuta pe cineva chiar si de la departare,dar aici unde lucrez acum nu am nici o sansa,simt persoanele care sufera,vad cu ochii mintii ce probleme au dar,imi este mie frica sa le abordez,necredinta lor ma blocheaza si cu asta nu pot sa lupt,le-as oferi ajutor dar sunt prea orgoliosi,si mandri de ei sa recurga la serviciile pe care eu,cred ca le-as putea oferiii,ma ajutat foarte mult si faptul ca am absolvit SC.TEH,Sanitara,Christiana,med gen.dar,ma lovesc de faptul ca aici sunt straina,si ptr.ei NU STIII NIMIC,nu pot sa judec lumea,incerc sa ma fac vazuta,multumesc de rabdare,puterea magnetului eu o simt ,tot timpul (am tot timpul gustul acela metalic,acuma nu ma mai deranjeaza,a fost un timp,si am invatat cum sa ma eliberez de prea multa energie ,o descarc in natura ,ptr mine e bine,

Leave a Reply