Puteti sa va vindecati trupul cu puterea Feng Shui-ului

Social Media
  •  
  •  
  •  

Feng Shui-ul este bun nu numai pentru casa noastra, dar si pentru trupurile noastre (Feng Shui-ul este un ansamblu de principii de geomantie, care afirma ca formele si mediul ambiant pot influenta principiul qi). Fiecare parte a casei sau a birourilor noastre este legata de diferite parti ale corpului. De exemplu, daca suferim dureri ale trupului, putem atenua aceste probleme de sanatate daca ajustam “gua” sau zona din casa noastra. Desi pentru unii s-ar putea sa fie ciudat, nu uitati ca Feng Shui este o practica veche de cel putin 3.000 de ani.

Iata in continuare cateva sfaturi daca suferiti de dureri sau probleme ale urmatoarelor organe / zone din trup:

1) Urechi. Problemele de sanatate legate de urechile noastre sunt legate de gua carierei, cea care este plasata la usa de intrare in casa. Daca intampinam dificultati de auz sau suferim pierderi de auz, ar trebui sa reinnoim aceasta zona. De asemenea, am putea verifica balamalele scartaitoare de la usa sau murdaria.

2) Maini. Daca avem probleme cu mainile sau degetele de la maini, ar trebui sa verificam coltul din stanga al casei noastre, cunoscut sub numele de gua intelepciunii. Nefunctionarea sau functionarea defecta a echipamentelor electronice ori aglomerarea excesiva agraveaza probabil problemele de sanatate ale mainilor, cum ar fi ciuperca de unghii.

3) Picioare. Atunci cand avem probleme cu picioarele, atunci ar trebui sa examinam partea centrala a zonei din stanga casei noastre. Este asa-numita gua de familie, cea care este legata de capacitatea noastra de a sta pe propriile noastre picioare. Caldura excesiva, supraincarcarea electronica sau plantele moarte pot declansa probleme la nivelul picioarelor.

4) Oasele. Unele boli ale oaselor sunt legate de gua prosperitatii, cea care se afla in coltul cel mai din stanga al casei noastre. Daca suferim dureri de spate, osteoporoza sau alte boli asemanatoare, trebuie sa verificam acest loc din casa. Cand acolo exista o lumina excesiva, un echipament electric sau o caldura, este posibil sa se complice toate aceste probleme de sanatate de care suferim.

5) Ochi. Problemele de care sufera ochii nostri sunt legate de zona situata in partea centrala a peretelui indepartat al casei noastre. Ar trebui sa examinam aceasta zona, atunci cand suferim de glaucom, conjunctivita sau alte probleme de ochi. Murdariile de pe oglinzi pot contribui si ele la  problemele ochilor.

6) Zona abdominala. Atunci cand sufera de probleme de sanatate asociate cu stomacul, organele genitale sau intestinele noastre, acestea sunt probabil legate de gua relatiei noastre, care se afla in coltul indepartat din dreapta casei noastre. Ar trebui sa pastram intotdeauna acest loc fara mobilier sau echipamente electrice defecte. Astfel de probleme se pot manifesta sub forma de colita si ulcer.

7) Sistemul respirator si gura. Atunci cand suferim de astm sau de probleme dentare, ar trebui sa examinam gua creativitatii noastre, care este plasata in partea centrala a partii din dreapta a casei noastre. Lumina excesiva si caldura pot agrava aceste probleme de sanatate.

8 ) Capul. Leziunile cerebrale, durerile de cap, problemele mintale – sunt toate legate de gua oamenilor, care este plasata in apropierea coltului din dreapta al casei noastre. Ar trebui sa verificam zona pentru scurgeri, gunoaie sau caldura excesiva.

Lasă un comentariu