Este Biserica Catolica infiltrata de Illuminati? Se pare ca da…

Social Media

vatican illuminatiDe-a lungul anilor, in Vatican s-au infiltrat Illuminati. Acest fapt este usor de dovedit, deoarece in 1738 Papa Clement al XII-lea a emis un ordin papal care spunea ca orice catolic care va deveni mason va fi excomunicat – o pedeapsa extrem de serioasa. In 1884, Papa Leon al XIII-lea a emis o proclamatie in care se afirma ca Masoneria era una dintre societatile secrete care incerca sa “reinvie obiceiurile paganilor” si sa “stabileasca regatul lui Satan pe pamant”.

In cartea sa “Crucea franta”, Piers Compton urmareste infiltrarea Illuminati in Biserica Catolica. El a fost cel care a inteles ce inseamna ochiul a-tot-vazator din interiorul triunghiului, care a fost folosit ca sigiliu la Congresul impartasaniei de la Philadelphia din 1976, ca timbru emis de Vatican in 1978, anuntand astfel victoria finala a organizatiei Illuminati asupra lumii. Domnul Compton afirma ca Papa Ioan al XXIII-lea avea incrustat pe crucea personala “ochiul a-tot-vazator introdus intr-un triunghi”. Compton este convins ca sute de preoti catolici, episcopi si cardinali sunt membri ai societatilor secrete.

“Jurnalul Italiei” citeaza un articol care contine o lista cu mai mult de 70 de persoane oficiale ale Vaticanului, inclusiv secretarul particular al Papei Paul al VI-lea, directorul general al postului de radio al Vaticanului, Arhiepiscopul de Florenta, prelatul de Milano, editorul asistent al ziarului Vaticanului, cativa episcopi italieni si abatele Ordinului St. Benedict. Acestia sunt numai cei cunoscuti in Italia.

Parerea generala este ca si fostul papa, Ioan Paul al II-lea este membru Illuminati. Cea mai buna dovada a infiltrarii este faptul ca pe 27 noiembrie 1983, Papa a retractat toate interdictiile impotriva Francmasoneriei si a permis catolicilor, dupa cateva sute de ani, sa devina din nou membri ai societatilor secrete, fara sa se teama ca vor fi excomunicati. Se pare ca Illuminati si-au atins scopul, reusind sa-si puna omul lor la carma papalitatii. Daca este asa, Noua Ordine Mondiala nu este departe. Acum este momentul.


Social Media

6 Comments

 1. Acum ma intreb daca mai se poate acuza inchizita, pentruca ura societatiile secrete,
  vrajitoria si satanismul sub orice falsa iluminare religioasa ?
  Ani la rand noi crestinii am fost acuzatii de ucideri in masa, uitandu-se crimele comise de pagani impotriva crestinatatii, inclusiv ce se facea vechea Roma antica cu crestinii…
  Cea mai mare victorie a crestinatatii a fost Roma, crestinata de 2 apostoli, Petru, zis Chiva in Noul Testament si Pavel zis Saul ( tot un mason, caci era o diferenta intre cei 2 apostoli, unul era pescar, iar celalalt un om invatat, membru,defapt fost membru al unei societati vechi evreiesti care ura crestini, pana cand a fost crestinat … cititi mai atent biblia, nu ce zice popa cu predica lui ).
  Masoneria este veche, mason in engleza inseamna zidar, chiar biblia a fost scrisa de apostoli masoni, cititi la epistolele lui Pavel ( zis Saul ) cum intr-una dintre ele face referire la apostolul Filip ( a carui evanghelie numai Vatican o are ) ca unul a ridicat, si celalalt a zidit … masoneria este crestinism, era, pana s-a infiltrat paganismul acesta numit, illuminati. Triunghiul nu face parte din ea, ce dupa mine este masoneria pura ( crestina ) este ordinul Templier, nicidecum o babilonie de religii incluse in masonerie. Am pierdut Vaticanul, o spun ca crestin ortodox, dar tatal meu este catolic si respect prima treapta a crestinismului, catolicismul, de unde au plecat toate religile crestine.

  Domnule Lovendal, daca ati studia putin Biblia din punctul de vedere in care scrieti acesta articole minunate si unice, ati descoperii mari taine, Pavel facea parte dintr-o societate secreta pana la crestinare,, avea putere de a cere scrisori … pentru a pune in temnita” va aduceti aminte aceste versete ? Ce ar fi sa scrieti un articol bazat pe viata lui Pavel, cea nespusa de preotime, care dupa mine sunt degeaba …,,caci a facut preoti din noi toti” Apocalipsa lui Ioan !

  Ce ar fi ? despre apostoli, cum era Timotei ( jumatate grec, jumatate evreu ) unul din cei 2 ucenici care au scris biblia, unul vechiul si altul noul testament… se semneaza la epistole, si vb intre ei domnul Lovendal. Ce ar fi ???

 2. stimate mariusica7273 dv. faceti niste aluzii halucinante.apostolul Pavel mason?hm…..nu stiu cat ati studiat dv Biblia dar cu siguranta Cristos nu sa aratat unui mason.Fapte 9/4
  apostolul Pavel a scris cele mai multe scrisori cu alte cuvinte cele mai multe capitole ale Bibliei.credeti dv ca-ci Biblia e scrisa in parte de masoni?sincer vorbind, Biblia -CUVANTUL LUI D-ZEU,intra in conflict deschis, prin mesajele pe care le transmite cu masoneria.oricum e dreptul dv sa interpretati cum doriti scripturile dar…findca tot faceti referinta la Apocalipsa cititi si Apocalipsa sau Revelatia 22/18-19
  in ceea ce priveste interpretarea Bibliei sau scris si se vor mai scrie carti asa ca….. raman crestin fidel Bibliei -cuvantul lui D-zeu.
  o seara placuta Razvan

 3. Nu imi plac catolicii. Si pe buna dreptate, simt o aura negativa… ceva ce nu e in regula cu ei, si mai ales cu Papa. E destul de asteptat ca Illuminati sa fie infiltrati in ea, daca nu chiar sa o conduca. Demonii stiu cum sa se joace cu mintea unui om, iar Biserica, care ar trebui sa fie buna, poate ajunsa controlata de ei fara ca noi sa ne dam seama. Asa are loc deceptia si sunt siguri ca Antichristul va avea cateva strategii si tactici la care nu ne-am astepta.

 4. TOATE religiile Avraamice fac parte integrala din aceasta „oculta”,nu numai catolicii,si NU au fost „infiltrate”cu „illuminati”,ci ei au pus bazele acestei organizatii.
  TOTI capii acestor religii sunt membri cu functii foarte mari in „oculta”,iar lupta „ocultei” impotriva religiilor nu este decat o alta mare prosteala.

 5. Sunt un om al detaliilor si de multe ori imi pun mintea la contributie completand un puzzle mintal. Toate nenorocirile au cam inceput de la marea schisma si de atunci o continua abundenta de religii, conspiratii, societati secrete intr-o perioada lunga de timp…sunt aproape 1000 de ani. Intrebare: De ce s-au pus in aplicare toate conspiratiile (unele mai adevarate ca altele) pana acum si totul a mers atat de greu? Un raspuns ar fi ca sunt prea multe socitetati si planuri..da intradevar, dar tot nu-i un raspuns complet, un altul ar fi…nu erau destul de avansati intelligent…nu cred asta. Nu vreau sa fac discriminare dar, v-ati gandit vreodata ca totul a mers atat de greu din cauza ca capii organizatiilor medievale si chiar din secolul nostru sunt FEMEI? Chiar acum ma uit la o stire despre barbati sculptati, unii pictati,(un mic detaliu) cred ca s-a schimbat rolul undeva pe drum si intradevar sunt inca barbati la conducere dar acestia sunt doar niste marionete, adevaratii capi stau in spate si conduc.

Leave a Reply