sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăReligiePractica religioasaDemonii locuiesc in anumite locuri si nu doresc sa se indeparteze de...

Demonii locuiesc in anumite locuri si nu doresc sa se indeparteze de acolo

Demonii locuiesc in anumite locuri si nu doresc sa se indeparteze de acolo

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

In Biblie, in Marcu 5, 10, exista un fragment in care demonii spun: „Nu ne trimite afara din aceasta tara”. De ce-au spus ei asta? Demonii ar fi putut cere mai mult timp, ar fi putut cere sa nu fie scosi in primul rand. Totusi, ceea ce parea ca ii interesa era nevoia lor de a ramane in aceeasi tara. Acest lucru ne invata o lectie importanta: Demonii locuiesc in anumite tari si nu doresc sa se indeparteze.

Demonii au facut anumite locuri casele lor. Niciunul dintre noi nu ar dori sa fie mutat din habitatul obisnuit. Demonii au si ei habitate obisnuite. Exista spirite ale saraciei care ocupa anumite parti ale lumii. Puteti vedea drumurile si casele murdare si saracite in zonele in care exista aceste spirite rele. Adesea nu exista nici un motiv logic pentru care aceste natiuni ar trebui sa fie asa cum sunt ele. Singura explicatie trebuie sa fie spiritele rele.

Spiritul razboiului se afla in anumite parti ale lumii. Demonii se arata, de asemenea, ca se plimba prin locuri uscate. Spiritele rele au nevoie de locuri unde se simt confortabil. Un loc uscat vorbeste despre un mediu ostil si neavenit, in care nu se poate gasi odihna. Acestea sunt locuri unde demonii nu au odihna.

Diavolul nu este omniprezent. El este intr-un singur loc la un moment dat. Exista orase care sunt cunoscute pentru imoralitate. Daca ajungeti in oricare dintre aceste locuri, aveti grija, pentru ca spiritul orasului va umbla dupa voi. Exista anumite regiuni, care sunt cunoscute pentru certurile lor si natura lor artagoasa. Duhurile rele ale ofensei ii conduc pe oamenii din aceste zone sa se certe tot timpul pana ajung in morminte, fara sa renunte vreodata. Alte sectiuni sunt cunoscute pentru vrajitorie si voodoo. Unele parti sunt cunoscute pentru violentele si tendintele lor criminale. Acestea sunt lucrari ale duhurilor rele care traiesc in aceste zone de multi ani.

Exista chiar si sectiuni ale drumului, care sunt locuite de spirite rele. Spiritele de accident si tragedie locuiesc in copacii aflati de-a lungul drumului. In aceste locuri au avut loc multe accidente misterioase si inexplicabile. Acestea sunt lucrarile spiritelor rele care locuiesc in anumite locatii geografice.

Spiritele rele locuiesc in diferite locatii. De exemplu, un spirit de divort poate fi gasit intr-o casa in care tocmai v-ati mutat. Urmatoarele certuri inexplicabile pot sa apara in casnicia dvs. dupa ce va mutati in acel apartament. Exista oameni care au avut casatorii fericite pana cand s-au mutat in anumite tari. Ulterior, casatoriile lor s-au deteriorat rapid. Cand va mutati intr-o noua locatie fizica, este datoria noastra spirituala sa evaluam ce fel de prezenta spirituala se afla acolo.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.