luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeFortele luciferice (demonii din Biblie) influenteaza omul pana in corpul astral

Fortele luciferice (demonii din Biblie) influenteaza omul pana in corpul astral

Fortele luciferice (demonii din Biblie) influenteaza omul pana in corpul astral

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

fortele maleficeSa vorbim putin despre ingerii cazuti din Biblie, care, ca fiinte luciferice, participa la viata Pamantului. Ei ar fi trebuit in realitate sa devina oameni pe Luna; ei au ramas in urma in dezvoltarea lor si de aceea pot sa intervina asupra corpului astral al omului. In timpuri stravechi, aceste entitati luciferice s-au infiltrat din toate partile in corpul astral al omului, exercitand acolo o actiune care apare in om sub forma pasiunilor inferioare. Tot ceea ce impinge pe om in greseala si spre rau isi are sediul in corpul astral, unde a fost sadit de spiritele luciferice. Daca aceste spirite n-ar fi facut asta, omul n-ar fi avut niciodata posibilitatea sa se insele sau sa faca rau; ar fi ajuns in sfera inalta divina, fara sa fie atins de nici o influenta potrivnica. Marii indrumatori ai omenirii l-au aparat totusi pentru a nu cadea prea jos.

Atunci a coborat pe pamant Hristos. Sa ne gandim ca un om il primeste in sine, fara nicio constrangere pe Hristos. Acesta este un caz ideal, caci crestinismul este numai la inceputurile sale; dar sa presupunem ca acest lucru se infaptuieste. In acest caz, forta lui Hristos il impregneaza, aceasta radiind pana in corpul sau astral. Ea actioneaza din interior asupra acestui corp astral caruia spiritele luciferice i-au inoculat germenii raului. Ce se va intampla mai departe? Eliminand cu ajutorul lui Hristos, numai cu acest ajutor, ceea ce ii vine de la Lucifer, omul va elibera treptat puterile luciferice.

Va veni o vreme cand spiritele luciferice care pentru binele omului, pentru a-i asigura libertatea, au trebuit sa ramana pe Luna la un nivel inferior de dezvoltare si deci nu au putut sa-l cunoasca pe Hristos, il vor cunoaste si vor fi mantuite. Omul il va mantui pe Lucifer, daca primeste in el forta lui Hristos si prin aceasta devine mult mai puternic. Sa presupunem, in adevar, ca omul nu ar fi primit ceea ce i-a dat Lucifer: forta lui Hristos ar fi stralucit, dar nu s-ar fi izbit de fortele luciferice, si omului nu i-ar fi fost cu putinta sa se inalte spre Bine, Adevar, intelepciune, pana la culmile pe care poate ajunge daca invinge aceste puteri potrivnice.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

10 Comments

  1. Fostul arhanghel lucifer, impreuna cu hoardele sale, nu pot sa se mantuiasca, in veci, datorita pacatului mandriei. Omul, in aceasta forma de existenta, materiala, se poate intoarce si mantui. Dar, demonul, fiind spirit, nu se mai poate mantui. De aceea, prin puterea sugestiei, satan doreste sa indeparteze cat mai multi oameni de Hristos Dumnezeu in Treime slavit, pentru a-L putea controla prin creatia Sa. Totodata, legiunile de demoni doresc ca nimeni sa nu intre in Imparatia Luminii deoarece le-ar lua lor locul si dregatoriile. Doar atat va tine Dumnezeu Hristos aceasta lume vremelnica: pana cand locurile ingerilor picati vor fi umplute de sufletele dreptilor care s-au jertfit pentru El astfel: martiri, credinta, post, rugaciune, adevar, dreptate, corectitudine, jertfa de sine, neacceptarea pecetei 666 a lui antihrist imparatul global, etc.

  2. Lucifer nu este om dar imi place ca il enervezi comparandul cu noi . Pentru ca asta e ceea ce il doare cel mai tare si crapa de invidie . Cum sa devenim noi oamenii asemenea ingerilor . El ne considera inferiori ,Lucifer ne-a declarat maimute si ne uraste atat de mult incat nu mai exista mantuire pentru el . Ei sunt spirite venite din sfera divina candva si sunt raul pur nu se vor intoarce niciodata . Cand l-a chinuit pe bietul Iov ,Dumnezeu Tatal i-a zis pentru tine nu mai exista iertare chiar daca as vrea . Deci ingerii cazuti cred ca vor invinge si rasturna erarhia . Si niciodata nu se vor cai de raul facut pentru ca dupa ce devii spirit ramai asa cum ai plecat de aiaci . Ei au avut trupuri omenesti dar au facut tot rau si de aia pentru ei intunericul e singurul loc unde vor merge. Ei au ales aceasta cale .Pe oameni i-au manipulat impotriva lui Dumnezeu Tatal in totdeauna .