Descoperire extraordinara: celulele canceroase pot fi distruse cu ajutorul unor anumite frecvente! A 11-a armonica…

Social Media

Anthony Holland are un vis. Acest vis este acela de a vedea in viitor cum copiii nu mai trebuie sa sufere de efectele toxice ale chimioterapiei pentru cancer, iar astazi, el si echipa lui cred ca au gasit raspunsul. Holland si echipa lui s-au intrebat daca nu cumva celulele umane n-ar putea fi afectate, trimitand un semnal electric specific, la fel cum facem cu tehnologia LCD. Dupa ce au cautat in baza de date de brevete pentru un dispozitiv care ar putea realiza acest lucru, ei au dat peste un dispozitiv terapeutic inventat de medicul din New Mexico, Dr. James Bare. Dispozitivul foloseste o antena cu plasma care pulseaza si depulseaza, acest lucru fiind important, deoarece un impuls constant de electricitate ar produce prea multa caldura si, prin urmare, ar distruge celula.

Pentru urmatoarele 15 luni, Holland si echipa sa au cautat frecventa exacta care ar distruge direct un microorganism viu. Numarul magic a fost aflat in cele din urma sub forma a doua intrari, una de inalta frecventa si una joasa. Frecventa ridicata trebuia sa fie exact de 11 ori mai mare decat cea joasa, ceea ce in muzica este cunoscut ca al 11-lea armonic. La a 11-a armonica, microorganismele incep sa se spulbere ca sticla de cristal.

Dupa mai multe experimente, Holland a inceput sa lucreze cu o echipa de cercetatori in domeniul cancerului, in incercarea de a distruge celulele cancerigene. Mai intai au luat in vizor celulele canceroase pancreatice, in cele din urma descoperind ca aceste celule erau in mod special vulnerabile intre 100.000 – 300.000 Hz. Apoi, cercetarea s-a concentrat pe celulele leucemiei, reusind sa distruga celulele respective inainte de a se divide. Dar, mai multe experimente sunt necesare pentru a face tratamentul o optiune viabila pentru pacientii cu cancer.

In experimentele repetate si controlate, frecventele, cunoscute sub denumirea de tehnologie cu camp electric pulsat oscilant au ucis in medie 25% pana la 40% din celulele de leucemie, pana la 60% in unele cazuri. Mai mult decat atat, interventia chiar a incetinit ratele de crestere a celulelor canceroase pana la 65%.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply