Aflati cine ati fost intr-o viata anterioara in functie de data actuala de nastere

Social Media

Data nasterii este mult mai mult decat o data la care sarbatorim ziua noastra. Va prezentam in continuare o interpretare interesanta a datei nasterii pe care fiecare o avem. Verificati-va ce ati fost intr-o viata anterioara, in functie de ziua de nastere.

* 14 – 28 iulie, 23- 27 septembrie, 3 – 17 octombrie: ati fost un mare maestru spiritual (intelept). Ati captivat oamenii cu farmecul si inteligenta voastra si ati avut o mare influenta asupra tuturor. Ati fost mereu de partea celor slabi, un adevarat lider si invatator de oameni, aproape un mesia. Multi oameni v-au urmat peste tot.

Astazi, nu va place singuratatea si ii ajutati pe oamenii aflati in nevoie. Nu sunteti persoana foarte sociabila; in aceasta viata va cunoasteti foarte bine obiectivele si cum le veti atinge.

* 22 – 31 ianuarie, 8-22 septembrie: ati fost un artist. Ati fost o persoana cu o fantezie foarte mare, posedand talentul de a distra oamenii. Ati fost mereu in centrul atentiei si ati avut o multime de admiratori.

In viata prezenta sunteti sensibili, dar nu va aratati sentimentele prea usor. In aceasta viata aveti minte ascutita si penetranta si nu exista nicio problema pe care sa nu o puteti rezolva.

* 29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie: ati fost un aparator al justitiei. Puterea voastra a fost tactul si un comportament cu sange rece. Ati planificat bine fiecare actiune si ati ales obiectivele dvs. foarte inteligent. In plus, ati fost un bun vorbitor si scriitor.

In viata actuala, sunteti o persoana foarte onesta si simpla si dispretuiti orice fel de violenta. Va plac activitatile umanitare, ajutandu-i pe cei bolnavi si pe cei slabi. Cu toate acestea, adesea va lipseste increderea si, uneori, va subestimati abilitatile. Sunteti o persoana extrem de sensibila in dragoste, va dedicati toata fiinta in iubire.

* 8 – 21 ianuarie, 1 – 11 februarie: ati fost un haiduc. V-ati nascut intr-o familie saraca si v-ati dat seama ca lumea este impartita intre bogati si saraci. Motto-ul vostru din trecut a fost: „Ia de la bogati si da la saraci.”

Astazi sunteti idealisti, dar mai precauti decat in viata trecuta. Mai intai ganditi si apoi reactionati. Va deschideti inima numai acelor prieteni care au dovedit ca merita. In dragoste sunteti prea pretentiosi.

* 1 – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie: ati fost un conducator. Personalitate mandra si ambitioasa, ati avut o mare inteligenta in trecut. Ati reusit sa va ridicati pana la tronul regal, devenind conducator. Ati condus cu rigoare si disciplina.

In viata de azi, nu va place sa fiti comandati si ghidati de ceilalti. Nu va place sa va sacrificati. Iubiti libertatea si cu toate fortele incercati sa o pastrati. Sunteti un mare individualist si respingeti tot ce e in colectiv. Si in dragoste sunteti prea egoisti.

* 12 – 29 februarie, 20 – 31 august: ati fost favoritul regilor si conducatorilor. Ati obtinut totul fara violenta. Tot ceea ce ati obtinut, a fost cu tact si delicatete, si ati reusit sa captati atentia multora. Cu toate acestea, de foarte multe ori ati avut probleme din cauza invidiei oponentilor vostri.

Astazi sunteti o persoana foarte sensibila si va suparati cand cineva se amesteca in treburile voastre personale. Va este frica de singuratate si izolare. Nu va aratati sentimentele.

* 20 aprilie – 8 mai, 12 – 19 august: ati fost un cuceritor nemilos. Megalomania si dorinta de a va impune vointa asupra altora au fost trasaturile cele mai caracteristice din viata voastra trecuta. Ati avut numerosi adversari. Ati fost fara mila fata de inamici.

In viata prezenta urati autoritatea si oamenii autoritari. Cautati pacea si armonia. Setea de libertate este foarte puternica si in mod constant cautati noi aventuri. In dragoste sunteti foarte gelos, si sunteti intotdeauna gata sa dati sufletul persoanei care va incanta cu afectiune si sentimente.

* 9 – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie: ati fost un om educat. Ati stiut foarte bine ca faima este o sabie cu doua taisuri. Ati fost foarte exigenti cu voi insiva – nu v-ati permis greseli. V-ati dat seama ca moartea nu este numai un eveniment fizic, ci si unul spiritual.

In viata actuala sunteti foarte increzator fata de oameni. Continuati sa fiti o persoana cu autoritate, cu o buna reputatie. Prietenia este pentru voi un lucru sacru si sunteti un prieten loial. In viata amoroasa cautati adevarul, sensibilitatea si romantismul.

* 11 – 31 martie, 18 – 29 octombrie, 19-31 decembrie: ati fost un mare orator. Ati fost un strateg foarte inteligent, cu mari abilitati oratorice. Slabiciunea voastra: inima romantica si amoroasa. Ati fost dedicati iubirii trup cu suflet, dand mai mult decat ati primit. Nu este surprinzator faptul ca, dupa fiecare esec in iubire, ati devenit razbunatori.

In viata prezenta inca mai aveti abilitati oratorice si cauta relatii mai puternice cu ceilalti. Nu tolerati oamenii cu suflet sarac. In dragoste sunteti foarte suspiciosi si gelosi.

* 28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie: ati fost aventurier. Sensul vietii trecute a fost acela de a descoperi locuri necunoscute. Ca si personalitati foarte curioase cu imaginatie mare, ati cautat sa va potoliti setea de aventura. Ati vrut sa invatati mai multe limbi straine, odata ce ati ajuns in mai multe locuri straine.

Acum sunteti o persoana foarte independenta, cu diverse interese. Inca va straduiti sa descoperiti noi orizonturi si nu doriti sa va stabiliti intr-un singur loc.

* 1 – 19 aprilie, 8 – 17 noiembrie: ati fost un rebel. Ati cautat in mod constant sa descoperiti misticul. Ati avut o mare putere profetica si cu siguranta v-ati angajat in magie alba. Ati fost foarte sociabil. Dragostea voastra pentru altii a fost mai mult spirituala decat fizica.

In viata actuala sunteti o personalitate cu autoritate si mintea critica. Sunteti mare sensibil si intelept. Marele psiholog, intelegeti rapid de ce oamenii se ascund de dvs. In dragoste, dati totul si doriti acelasi lucru de la partenerul vostru.

* 1 – 7 ianuarie, 19-28 iunie, 1 – 7 septembrie, 18-26 noiembrie: ati fost un intelectual stralucit. Principalele voastre calitati au fost onestitatea si inteligenta. Viziunile profetice au fost profund legat de intuitia voastra. Ati cautat in mod constant noi cunostinte.

In viata voastra actuala aveti simtul datoriei fata de oameni. Aveti multe calitati pozitive. Acum intelectul vostru este mult mai mare si va straduiti sa explorati profund sufletul. Motto-ul vostru este: „Vreau sa dezvalui radacinile tuturor secretelor.”


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply