9 semne prin care cei dragi decedati incearca sa ne contacteze

Social Media

Ati avut vreodata sentimentul ca cineva drag decedat incearca sa-ti trimita un mesaj? Cei dragi, trecuti in lumea de dincolo, incearca sa ne contacteze, numai ca noi trebuie sa stim sa cautam toate semnele.

Iata cele 9 semne prin care cei dragi decedati incearca sa ia legatura cu noi:

1) Vise. In timpul somnului, e mai usor pentru cei dragi decedati sa ne contacteze. Acest lucru se datoreaza faptului ca in visele noastre suntem undeva intre lumea fizica si cealalta lume. Dar nu orice vis inseamna ca cineva decedat incearca sa ne contacteze; acest lucru poate fi adevarat doar daca veti simti visul foarte viu si veti ramane cu el pentru o lunga perioada de timp, chiar si dupa ce va treziti.

2. Pene. Multi oameni au experimentat gasirea de pene albe in jurul lor imediat dupa pierderea cuiva drag sau cand se gandesc la o persoana care a murit. Pene albe sunt vazute ca un semn de reasigurare, trimis de un inger, care va informeaza ca persoana draga voua a trecut cu bine de cealalta parte a lumii si nu este nevoie sa va faceti griji.

3. Muzica. Muzica este ceva care ne leaga in viata; mamele le canta bebelusilor, un barbat si sotia lui impartasesc un prim dans la nunta lor. Si dupa moarte se spune ca muzica este la fel de evocatoare. Nu rar se intampla ca atunci va ganditi la persoana trecuta dincolo, „cantecul” ei apare la radio sau va vine imediat in minte acea melodie. Unii ar putea crede ca aceasta este o coincidenta, insa poate fi un mesaj de dincolo.

4. Miros (Parfumuri). Ar putea fi parfumul de lavanda al bunicii decedate sau mirosul trabucurilor pe care tatal vostru mort obisnuia sa le fumeze. Data viitoare, cand aveti parte de un miros, pe care il asociati cu cineva pe care l-ati pierdut, si nu exista o explicatie evidenta, luati acest lucru ca un semn ca cei dragi decedati se afla cu voi.

5. Ceasuri oprite. Nu de putine ori s-a intamplat ca un ceas sa se opreasca in momentul cand cineva a murit. Sau un ceas care a functionat pana acum foarte bine se opreste brusc; acesta poate fi un semn ca cineva drag decedat va viziteaza. Pe de alta parte, unii oameni au experimentat ceasuri sparte, acest lucru putand fi un mesaj din lumea de dincolo.

6. Numere. Numerele pot fi aniversari de nunta, zile de nastere, adrese, etc. Atatea lucruri pot fi comunicate prin numere; deci este de inteles ca numarul este un instrument folosit de lumea spirituala pentru a intra in contact cu noi. Daca persoana iubita decedata avea un numar favorit, iar acesta il gasiti „intamplator” pe unde mergeti, poate fi un semn ca sunteti contactati.

7. Telefoane. Daca telefonul dvs. suna o data si apoi se opreste, acesta poate fi un indiciu ca un decedat cunoscut utilizeaza undele telefonului pentru a va trimite un mesaj. Unii oameni spun ca acest lucru s-a intamplat la ani dupa ce au pierdut pe cineva drag, dar altii spun ca s-a intamplat imediat dupa deces, ca si cum persoana care a trecut dincolo ar vrea sa va comunice ca a ajuns in siguranta.

8. Sfere luminoase in fotografii. Parapsihologii cred ca sferele luminoase capturate in fotografii sunt spirite surprinse de camera foto. Cautati aceste sfere stralucitoare de lumina pe fotografiile pe care le-ati facut dupa ce ati pierdut pe cineva apropiat. Daca le vedeti, asta ar putea insemna ca ati fost vizitat, mai ales daca e vorba de o ocazie speciala, cum ar fi o petrecere aniversara sau o nunta de familie, de care cineva drag nu a avut parte.

9. Banuti. Banutii sunt un semn de noroc, dar unii oameni cred ca banutii pot fi un instrument prin care lumea spirituala doreste sa trimita un mesaj. Daca vedeti un banut pe jos, ridicati-l si uitati-va la el. Daca este important pentru voi, poate fi un semn ca cei morti incearca sa va vorbeasca.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply