Stiti ce se intampla atunci cand abuzam de alcool fara masura? O entitate malefica ne preia controlul asupra trupului…

Foarte multa lume este de acord cu ideea ca alcoolul nu ne face deloc bine. Dar oare de ce? Doar pentru ca el este cauza multor boli grave sau mai e si ceva profund? In acest articol, vom analiza abuzul de alcool din perspectiva spirituala.

Cuvantul „alcool” provine din limba araba – “al-kuhl”, care inseamna “spiritul care mananca trupul”, stand la originea cuvantului englezesc „ghoul”, care in folclorul din Evul Mediu inseamna „demon malefic despre care se crede ca ar manca trupuri umane”.

In alchimie, alcoolul este folosit pentru a extrage esenta sufletului unei entitati. De asemenea, el este utilizat pentru extractia esentelor pentru uleiurile esentiale si pentru sterilizarea instrumentelor medicale. Prin consumul de alcool in corp, in realitate se extrage insasi esenta sufletului, permitand corpului sa fie mai sensibil la entitatile din apropiere, cele mai multe dintre acestea avand frecvente joase.

De aceea, oamenii care consuma cantitati excesive de alcool sunt adesea neglijenti, fara a-si aminti ce s-a intamplat. Acest lucru se intampla atunci cand sufletul bun al unui om pleaca, considerand conditiile de viata mult prea traumatizante. In locul sufletului bun, o entitate malefica poate prelua controlul asupra corpului. A nu se uita ca trupurile noastre sunt ca niste masini pentru spirite; atunci cand un spirit paraseste masina, altul o poate lua pentru o plimbare.

Asadar, cand cineva se imbata, el devine posedat de o entitate malefica. Asadar, aveti grija cui va oferiti controlul asupra trupului…

 

Be the first to comment

Leave a Reply