Home Religie Profetia teribila a lui Arsenie Boca: “Bestia” din Apocalipsa va patrunde inclusiv in Biserica Ortodoxa Romana!

Profetia teribila a lui Arsenie Boca: “Bestia” din Apocalipsa va patrunde inclusiv in Biserica Ortodoxa Romana!

by admin
144 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

arsenie boca 1Celebrul scriitor Radu Cinamar, intr-unul din cartile sale, scrie niste profetii facute de celebru parinte Arsenie Boca:

* Ne-a marturisit ca nu va mai dura mult timp si va pleca spre imparatia Tatalui Ceresc, dar ca va parasi aceasta lume datorita unui complot miselesc, al carui scop va fi acela de a-l otravi. Totusi, el nu va impiedica aceasta, deoarece atunci misiunea lui spirituala pe pamant va fi deja terminata.

* Apoi a scos dintr-un cufar o carte groasa si foarte uzata, scrisa in greaca veche, care provenea de la sfintii crestini de la Muntele Athos, ne-a spus parintele Arsenie, se gaseste descrierea hidrei cu rasuflarea otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca… Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul Bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.

* Apoi, Parintele Arsenie a dezvoltat subiectul si a spus ca aceasta „lucrare diavoleasca” nu este ceva ce a aparut in vremurile noastre, ci ea dureaza din antichitate, de mii de ani, pregatind incetul cu incetul terenul pentru lupta finala care se apropie. Planul „lucrarii diavolesti” este minutios si, prin puterea banilor si a viciilor, intre care minciuna, prefacatoria, intriga si omorul sunt cele mai importante, cei care o savarsesc au ajuns destul de aproape de telul lor principal, care este controlul si dominarea intregii lumi…

* Aici, insa, parintele a facut o afirmatie neasteptata, care a avut darul sa ne socheze intr-o oarecare masura. El a spus ca, in mod paradoxal si intr-un interval de timp scurt, atentia lumii se va concentra asupra tarii noastre, datorita schimbarilor extraordinare care vor avea loc si a semnelor specifice care vor depasi cu mult puterea limitata de intelegere a cunoasterii materialiste”.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

sorin_nicu 20 februarie 2015 - 11:44

Un sfant ce a avut multe viziuni dar sunt interpretate si au pus de la ei ca sa zica lumea uite nu se indeplinesc profetiile .

Leave a Comment