Vi se pare SF? Constiinta noastra exista chiar inainte de formarea embrionului in trupul mamei noastre!

Imagine: flickr.com (Commons Creative – free)

Oricat de ciudat vi s-ar parea, dar constiinta noastra exista inca inainte de a ne naste. Constiinta omului este prezenta la crearea corpului sau, asa cum asista si la inmormantarea lui. Constiinta omului stie in orice moment ce se intampla in interiorul corpului embrionului uman. El stie inaintea mamei ca aceasta a ramas gravida si stie ce s*x are copilul. El cunoaste cand inima embrionului incepe sa bata si ne comunica cand incepe sa se formeze fiecare parte din organismul sau.

Spiritul care se reincarneaza aduce cu sine intreaga maturitate si cunostintele acumulate in nenumaratele sale reincarnari. Este posibil ca constiinta nou-nascutului sa fie mai in varsta si mai inteleapta decat a propriilor parinti. Spiritul controleaza ceasul biologic de dezvoltare al embrionului. El stie locul si timpul cand trebuie sa se formeze fiecare organ al corpului.

Proorocul Ieremia in Biblie spune cuvintele lui Dumnezeu: „Inainte de a te fi zamislit, in pantece te-am cunoscut si inca inainte de a iesi din pantece te-am sfintit si te-am numit prooroc pentru popoare”. Apostolul Pavel spune: „Dumnezeu m-a ales din pantecele mamei mele si m-a chemat prin harul Sau sa descopere pe fiul Sau intru mine pentru ca sa-l binevestesc la neamuri” ( Galateni l, 15-16).

Be the first to comment

Leave a Reply