Cum magia neagra controleaza umanitatea! Illuminati a distrus societatea avansata a Atlantidei si ne-a inlantuit pe noi, oamenii!

Social Media

magie neagra manipularea mintiiPentru a explica cum a ajuns lumea noastra sa fie controlata de un mic grup de persoane pe care noi ii numim Illuminati, ar trebui sa se stie tot adevarul despre magia neagra si modul in care ea este folosita impotriva vointei noastre libere. Prin intelegerea magiei negre, omul isi poate da seama cat de mult a trait el in iluzie. Fiind la inceputul Erei Varsatorului, acum este momentul de a folosi lumina din noi sa straluceasca, si de a trece dincolo de valul care ne inconjoara fiinta.

Ce este magia?

Magia, in general, este un cuvant folosit pentru a descrie incercarea de a influenta o actiune sau o persoana, prin utilizarea de ritualuri, simboluri, actiuni, gesturi si limbaj. Vrajile magice pot comunica cu constiinta altor dimensiuni, pentru a solicita ajutor in a se manifesta.

Magia neagra vs magia alba

Diferenta dintre magia neagra si magie alba este aceea ca magia neagra incalca liberul arbitru al indivizilor si abuzeaza de instrumentele care au fost destinate pentru a ajuta la ascensiunea spirituala. In timp ce la magia alba, este vorba despre alchimie si transformare intr-un sens spiritual, magia neagra este folosita pentru dominatie, putere si control. Deoarece traim intr-o lume a dualitatii, totul are opusul sau.

Magia ne conecteaza dincolo de realitatea noastra. Magia este de fapt un instrument multidimensional utilizat pentru a forma iluzia pe care noi o vedem, simti si auzi, si aceasta putere a fost ascunsa de noi inca din vremea Atlantidei. Acesta a fost transmisa doar preotilor si preoteselor, care i-au invatat pe oameni cum lucrurile se pot manifesta cu ajutorul unei energii fara forme. Magia a fost destinata utilizarii persoanelor avansate spiritual, care au avut o intelegere a puterii ei de manifestare si au fost capabili s-o foloseasca in mod responsabil, pentru binele omenirii.

Cum magia a provocat caderea Atlantidei?

Pe Atlantida au existat si oameni egoisti si lacomi, la fel cum sunt cei din Illuminati astazi. Desi corpul uman mental (mintea) si corpul spiritual au fost ancorate in dimensiunea a cincea, corpul fizic a fost ancorat in a treia dimensiune. Prin libera vointa, cineva ar putea explora de-a cincea dimensiune, in timp ce se afla in corpul fizic tridimensional, in timp ce altul ar putea alege sa vibreze in cea de-a treia dimensiune (mai joasa).

Ceva s-a intamplat in Atlantida, care nu trebuia sa se intample. Oamenii egoisti si lacomi au pus mana pe ritualurile antice folosite de preoti si preotese, si le-au utilizat pentru a avea parte de bogatie si putere in Atlantida. Ei au intentionat sa preia controlul asupra intregii planete, nu doar asupra Atlantidei, si se pare ca au avut succes.

Rezultatul acestor actiuni a fost aparitia unei rupturi in dimensiunea inferioara a patra, planul astral. Acesta este unul dintre cele mai urate locuri care se poate imagina vreodata, fiind comparat cu un „iad”. Extraterestrii reptilieni, spirite pamantene si djinni (genii si scamatori) sunt cateva dintre fiintele malefice din planul astral. Aceste fiinte au venit prin ruptura si s-au infiltrat in Atlantida, atasandu-se de cei cu vibratie scazuta. Ei aveau nevoie de sange uman, pentru a se ancora in dimensiunea noastra, si s-au folosit de cunostintele lor de manipulare a mintii, pentru ca oamenii sa le dea ceea ce aveau nevoie.

Aceste fiinte malefice au distrus civilizatia Atlantidei, si au continuat sa domneasca pe intreaga planeta prin incarnare. Ei au fost in stare sa faca acest lucru prin crearea unei adevarate linii genealogice de „sange pur”, inca de la inceputul sosirii lor, avand capacitatea de a-si proiecta esenta intr-un corp uman. Ei au facut acest lucru cu magia neagra prin utilizarea ritualului sangelui. Aceasta linie genealogica este foarte protejata astazi, membrii Illuminati incrucisandu-se doar intre ei.

De fiecare data cand a fost o sansa pentru umanitate sa se elibereze de aceasta iluzie magica, incercarile au fost zadarnicite de fiintele malefice, iar umanitatea a cazut in continuare si in continuare intr-o vraja profunda. In urma cu aproximativ 7.000 ani, fiintele intunecate au inceput sa distruga cat mai multe probe ale societatii atlante, ascunzand ramasitele de puteri magice de oamenii obisnuiti.

Cunostintele de magie alba au fost atent pazite de esenieni si cavalerii templieri de-a lungul veacurilor si au fost transmise prin viu grai si simboluri secrete. Dar, din pacate, si o parte din acestia au fost infiltrati de fiintele malefice si factiuni ale societatilor secrete au continuat sa practice ritualuri intunecate in spatele usilor inchise.

Controlul mintii si manipularea iluziei

Planul de a lua complet asupra planetei a fost un succes imens, datorita manipularii mintii de catre fiintele malefice. Sacrificii sangeroase au fost necesare pentru ca acestea sa ramana in viata, sa mentina oamenii intr-o stare scazuta de vibratii si sa pastreze secretul. Controlul mintii umane a devenit ca un program de calculator, in care gandirea este manipulata. Diferite forme de tehnologie sunt utilizate pentru a se asigura ca oamenii nu se mai trezesc din acest control. Controlul mintii si manipularea iluziei este forma de magie neagra de care are parte omenirea astazi.

 


Social Media

5 Comments

  1. Magie neagra sau magie alba tot una este.Uitati-va in cartile sfinte si la marii sfinti ai ortodoxiei si sa vedeti ce spun despre magia alba sau neagra ca vine de la diavol.Nu vreau sa intru in detalii de credinta ortodoxa ce spun acesti sfinti ai ortodoxiei pentru ca stiti si dumneavoastra mai bine decit mine.Am vazut din alte articole ale dumneavoastra cind le-ati raspuns la intrebarile unor cititori care nu erau de acord cu anumite titluri si care le-ati raspuns ca dupa dumneata nu esti de acord(adica nu crezi in ele)dar le satisfaci curiozitatea.Vreau sa spun ca pentru acei oameni care le place acest gen de cunoastere tip atlantida sau era varsatorului sau yoga sau alte invataturi orientale sa caute situri-le iluminatilor ca abunda in rataciri diavolesti.I-mi cer iertare pentru indrazneala cu care am abordat acest subiect dar eu unul as prefera sa aabordati in continuare subiecte pertinente cum a-ti facut pina acum in afara de subiectele la care am facut referire la cele de mai sus.

  2. Mai mare delir ca pe aici referitor la Iluminati nu cred sa fi vazut in alta parte.Intr-un alt articol ati scris ca in 2014 va fi sfarsitul lumii sau ceva asemanator datorita inscriptiilor pe un templu illuminati de undeva din Georgia. daca ati studia cat de cat aprofundat despre Illuminati ati descoperi Biblia Illuminati scrisa de cineva de origine romana pe nume Sorin Cerin si ati intelege mai serios ce este si cu illuminati. Cartea a aparut in 2014, poate asta sa fie semnul simbolic de pe templul georgian?

  3. Adevărul este că NIMENI NU AR TREBUI SĂ PRACTICE SAU SĂ CULTIVE NICIUNA DINTRE MAGII, fie ea albă sau neagră…așa cum ați spus și dvs.la început, când ați definit magia (la modul general), aceasta este „incercarea de a influenta o actiune sau o persoana, prin utilizarea de ritualuri, simboluri, actiuni, gesturi si limbaj”. Cu alte cuvinte, chiar și prin magie așa-zis albă, se încearcă uneori manipularea unei persoane, pe ideea că „știm noi că așa este mai bine!” Dar oare cine suntem noi s[ decidem ce este mai bine ;i ce nu, pentru existența unui individ?…Și vă mai întreb ceva: oare ceea ce este bine pentru unii, este bine și pentru alții? Nu sunt o persoană ultrareligioasă, dar simt că, cine încearcă să facă magie, chiar și „albă”, atunci se încalcă niște principii spirituale! Oare am cerut voie persoanei respective să o supunem magiei noastre? Oare nu-i încălcăm liberul arbitru că ne impunem noi cu astfel de magii albe sau negre în evoluția existenței lor?

Leave a Reply