Elita lumii se foloseste de magia neagra pentru a controla masele?

Social Media

Ce este magia? De la Platon pana la francmasonul Manly P. Hall – toti sugereaza ca magia inseamna utilizarea de ritualuri si tehnici pentru a invoca si a controla „spiritele“ sau formele de viata care ar putea fi in alte dimensiuni. De exemplu, potrivit lui Hall, „magicianul, invaluit in vesminte sfintite si avand asupra sa o bagheta inscriptionata cu cifre hieroglifice, ar putea prin puterea oferita de anumite cuvinte si simboluri, sa controleze locuitorii invizibili ai lumii astrale. Cu toate ca magia din timpul antichitatii nu a fost neaparat malefica, au aparut din pervertirea ei mai multe scoli de vrajitorie sau magie neagra”. Creaturi care traiesc intr-o lume pe care nu o putem percepe au fost subiectul multor povestiri, aparand chiar si in textele religioase, cum ar fi Biblia si Coranul.

Totusi, daca examinam lucrarile filozofului antic Platon, vedem ca acesta condamna clar ideea ca „zeii“ pot fi influentati de indeplinirea anumitor ritualuri, denumite atac magic. Platon crede ca cel care incearca sa controleze lumea spiritului ar trebui sa fie pedepsit.

Socrate, despre care Platon a scris mult, a vorbit de asemenea despre o entitate care l-a ghidat in viata. El nu i-a dat niciodata un nume, dar se spune ca ar fi fost un „daemon” sau „daimon”. Socrate a crezut ca acesta este un dar si se manifesta sub forma vocii din interior, ceva ce noi toti o avem. Comunicarea sa cu aceasta entitate a fost folosita ca si una din acuzatiile impotriva sa. Insa, chiar si „demonul” lui Socrate l-a parasit pe filosof, atunci cand a fost condamnat la moarte.

Napoleon Bonaparte, liderul politic si militar francez, este un alt exemplu. El obisnuia sa vorbeasca despre un „mic om rosu al destinului”, un „spirit” care i-a aparut in Palatul Regal. Aparent, atunci cand se intampla ceva important, acest spirit aparea. Se pare ca spiritul l-a influentat cu adevarat pe Napoleon, indrumandu-i campaniile militare.

Aceste fenomene magice apar in diferite culturi in diferite perioade de timp, in toata istoria omenirii; ce ne face sa credem ca aceste practici s-au oprit in ziua de astazi? Elita globala a existat intotdeauna, fie e vorba de aristocratia din Grecia antica si din Roma, de cei de la conducerea Vaticanului sau cei din politica de azi. Poate ca aceste familii elitiste si-au pastrat toate ceremoniile de magie neagra, pe care le folosesc in continuare, astfel incat sa poata controla complet rasa umana.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply