Umanitatea poate evolua in fiinte galactice, datorita „centurii fotonice” si a razelor gamma prin care trecem

Ce este un om galactic? Toate fiintele nascute ca oameni pe aceasta planeta sunt oameni galactici. De ce? Pentru ca aceasta planeta, la fel ca toate planetele locuite, a fost insamantata de una sau mai multe rase galactice. Cu alte cuvinte, adevaratii stramosi ai omului nu provin din aceasta lume!

Dar de ce nu au fost oamenii invatati de acest lucru? Exista o multitudine de motive, dar cel mai esential este acela ca cei nascuti aici sunt de acord sa uite, la nastere, cine sunt ei cu adevarat. Acest acord e facut astfel incat omenirea sa poata experimenta o renastere, o trezire. Si aceasta trezire are potentialul de a transforma omenirea, aici si acum, in „amprenta originara” a sinelui nostru galactic.

Si ce este aceasta „amprenta originara” galactica? Ea are de a face cu ADN-ul uman. Oamenii au inceput ca fiinte 12 de lanturi organice, pe baza de cristale, iar aceasta configuratie originala a dat oamenilor nemurire si puteri, considerate acum ca fiind uluitoare. Dar, cum de a ajuns ADN-ul uman la starea actuala, de doar 2 lanturi organice, pe baza de carbon? Exista mai multe motive, dar, cred ca mai importanta este intrebarea daca oamenii pot reactiva acest plan ADN original si sa devina din nou oameni galactici. Raspunsul este da! Si este cu totul ce se intampla chiar acum!

In primul rand, incepand din 1961, sistemul nostru solar a intrat intr-o imensa centura fotonica, care scalda planeta noastra in raze gamma puternice. Si, in 2012, Pamantul a inceput sa intre prin cea mai densa portiune din aceasta centura. In plus, in decembrie 2012, sistemul nostru solar a inceput un nou ciclu stelar de 13.000 de ani. Si toate aceste evenimente cosmice coincid cu zorii unei noi ere, atunci cand planeta noastra se muta din constelatia Pestilor in cea a Varsatorului. Acest lucru este ceva ce se intampla doar o data la 2000 de ani si se intampla chiar acum!

Dar cum de evenimentele cosmice au de-a face cu ADN-ul uman? Fiecare eveniment cosmic poarta „marca proprie” de radiatii gamma. In ceea ce priveste razele gamma este cunoscut faptul ca, atunci cand ADN-ul absoarbe lumina gamma, un semnal codat este trimis la ADN sa evolueze pana la urmatorul ordin superior de existenta. Radiatia gamma ofera omenirii posibilitatea unui upgrade al ADN-ului. Practic, razele cosmice sunt conectate cu ceea ce oamenii de stiinta au numit drept „resturile ADN-ului”, care reprezinta mai mult de 95% din ADN-ul uman, astfel incat exista o multime de loc pentru upgrade!

Dar mai exista un alt motiv pentru care stim ca acesta este momentul potrivit pentru ca ADN-ul uman sa evolueze. De unde stim acest lucru? Pentru ca marile minti ale timpului nostru au reusit in sfarsit descifrarea mesajelor codificate lasate pentru noi pe aceasta planeta de stramosii nostri galactici. Unde pot fi gasite aceste mesaje codate? In ruinele a mii de civilizatii antice pe tot globul. Si care este mesajul pentru umanitate ce trebuie descifrat? Este secretul prin care putem stapani gravitatia si magnetismul – un secret care este revelat numai atunci cand o rasa poate demonstra ca este gata sa evolueze, exercitand astfel o putere incredibila.

Be the first to comment

Leave a Reply