duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaCorpul energetic al oamenilor si energia bioplasmatica - o realitate ce nu...

Corpul energetic al oamenilor si energia bioplasmatica – o realitate ce nu poate fi negata

Corpul energetic al oamenilor si energia bioplasmatica – o realitate ce nu poate fi negata

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Omul de stiinte rus Simion Kirlian a descoperit, in 1939, un tip de structura energetica, penetrand si inconjurand materia vie, dupa ce a observat aparitia ei in jurul pacientilor, in timpul sedintelor de electroterapie. Dupa aceasta descoperire, Kirlian si sotia si-au petrecut urmatorii 25 de ani dezvoltand tehnologia cu care sa o studieze.

Folosind tehnologia Kirlian, biofizicienii si biochimistii au studiat aceasta structura energetica, folosind un microscop electronic. In 1968, oameni de stiinta din Rusia, au anuntat oficial descoperirea unui nou sistem de energie in materia vie. Biochimistii spun ca acest corp energetic este un fel de constelatie plasmatica elementara, formata din particule ionizate; nu un sistem haotic, ci un organism intreg, compact. Oamenii de stiinta care au studiat acest corp energetic, l-au numit „energie bioplasmatica‟.

S-a descoperit apoi, la examinare amanuntita, ca acest corp bioplasmatic are anumite puncte de energie intensa, corespunzatoare exact celor 700 de puncte principale din diagrama de acupunctura a chinezilor antici. Datorita dezvoltarii tehnologiei bioplasmatice, a familiei Kirlian, sisteme electronice marcȃnd precis puncte de acupunctura, sunt folosite de laboratoare medicale din lume pentru a trata pacienti. Aceasta este o dovada clara ca existenta corpului bioplasmatic este reala, si ca este intim legat de corpul fizic.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.