Simbolul secret al vechilor civilizatii ascunse din trecutul omenirii: steaua cu 8 colturi si crucea din interiorul acesteia

Social Media
  •  
  •  
  •  

Aflat intr-o vizita in India, in 1868, colonelului englez James Churchward i s-a permis accesul la anumite documente antice religioase secrete, o “biblioteca” de tablite de piatra scrise in limba Naacal, care dezvaluiau existenta a unui vast continent in mijlocul Oceanului Pacific. Documentele atestau ca numele respectivului continent era Mu, acesta gazduind o civilizatie infloritoare si incredibil de avansata pentru o epoca istorica aflata cu zeci si sute de mii de ani in urma.

Stiinta locuitorilor continentului Mu era cu mult mai avansata decat ceea ce cunoastem noi astazi, printre altele acestia avand abilitatea de a manipula gravitatia. In concordanta cu tablitele Naacal, omul a aparut pentru prima oara pe Pamant in continetul Mu, acum 200 de milioane de ani. In cele din urma continentul Mu s-a scufundat in urma unui cataclism provocat de emisii de gaze inmagazinate in caverne uriase aflate sub fundul oceanului. Din fostul continent Mu, au ramas pina in ziua de astazi numai Australia si cateva insule, printre care Hawaii, Tonga si Insula Pastelui.

In concordanta cu cercetarile colonelului Churchward, locuitorii continentului erau monoteisti, practicand cultul Soarelui, acesta fiind considerat ca o expresie fizica a Divinitatii (Divinitatea fiind Soarele spiritual care nu se poate vedea). Soarele era reprezentat printr-o stea cu opt colturi (care se poate inscrie deci, intr-un octogon), cu un cerc in mijloc. Tot dupa marturia colonelului Churchward, insusi blazonul regal al tarii Mu, avea drept simbol steaua cu opt colturi si o cruce in interiorul acesteia. Se pare ca steaua cu opt colturi, precursoarea octogonului, descoperita de colonelul James Churchward in arhivele religioase din India, este unul dintre cele mai vechi simboluri Solare din lume, vechimea acestui simbol atestata in documente, fiind de 35.000 de ani.

Lasă un comentariu