Secretele femeilor si culoarea parului lor

Social Media

Foto: pxhere.com (Commons Creative – free)

Brunetele: sunt serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionate si de posesive pe plan sentimental-erotic. Ele constituie prin competenta, putere de munca, simt dezvoltat al ordinii si disciplinei si prin devotament, aliatii principali ai sotilor lor. Calitati precum: chibzuinta, abilitatea, tactul, perseverenta le ajuta sa obtina numeroase succese in viata. Le plac copiii si-i ingrijesc cu multa dragoste. Au in general o sanatate excelenta.

In vestimentatie, culorile lor favorite sunt rosul si negrul, iar linia croielii este cea clasica si sobra. Brunetele cu tenul deschis sunt foarte bune gospodine, pe cand cele cu tenul inchis sunt ceva mai aspre si mai dure decat celelalte – foarte fidele insa familiei. Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, indeosebi cei timizi.

Satenele: sunt foarte dinamice, energice si harnice, au o usurinta deosebita pentru studiu. Talentele lor sint multilaterale. Foarte prietenoase, le place flirtul, caracterizandu-se si printr-o anume superficialitate si inconsecventa. In moda au preferinte variate si nu prea constante. Spre deosebire de brunete, satenele nu agreaza mediul rural. Ele sunt sotiile perfecte, mereu alaturi de soti si cele mai bune colaboratoare pentru ei.

Satenele cu tenul alb se remarca indeosebi prin blandete, tandrete si prin dulceata firii lor. Cele cu ochii negri au calitati profesionale pentru orice domeniu intelectual in care ar dori sa activeze. Cele scunde sunt excelente dansatoare. Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati.

Roscatele: acestea sunt foarte temperamentale, iuti la manie si neincrezatoare. Le lipseste total tactul si nutresc multe ambitii care le solicita in toate domeniile. Ele au reputatia unor firi aprige, pasionale si uneori demolatoare. Sinceritatea de care dau mereu dovada nu cunoaste limite, putand deveni chiar brutala. In moda adopta nuantele de albastru, verde si negru. Le plac caii, cainii si masinile – mai putin copiii. Sunt foarte zgomotoase si nu suporta sa ramana vreodata pe planul doi.

Roscatele cu tenul alb sunt extrem de pasionale si adesea irationale; cele cu tenul auriu sunt foarte inteligente. De asemenea cele cu figura ovala pot deveni foarte bune actrite, iar cele cu figura patrata foarte bune sportive. Barbatii ideali pentru ele sunt brunetii activi si pragmatici, adica cei pe care ii pot admira.

Blondele: sunt naturi timide si sensibile, tandre si fragile. Realitatea este adesea prea dura pentru aceste femei, preferand de aceea sa se retraga intr-un univers interior, foarte romantic si melancolic. Firi slabe, ele trebuie ferite de tentatia adulterului, ca si de activitati grele ori periculoase. Au nevoie de multe incurajari, devenind in acest caz foarte eficiente in munca lor. Usor frivole si nesincere – dar fara intentii rele, pot pune la cale mici capcane pentru ceilalti, argumentul suprem in orice imprejurare fiind o izbucnire in lacrimi, foarte dramatica si induiosatoare.

Culoarea lor preferata este albul, toate celelalte preferinte legandu-se strans de aceasta. Blondele cu tenul alb sunt foarte iubitoare de copii si vor ajunge bune mame, surori de caritate, educatoare. Blondele cu tenul inchis (cazuri extrem de rare) dovedesc foarte mult dinamism si putere de munca, putand deveni secretare model. Sotii ideali ai blondelor sunt brunetii cu ochi de culoare inchisa si mai inalti decat ele.


Social Media

1 Trackback / Pingback

  1. Secretele femeilor, în funcție de culoarea părului – ASTA N-O ȘTIAI !

Leave a Reply