Home Spiritualitate teoreticaCugetari Cu lacatul pe minte… Ce persoana sunteti in viata?

Cu lacatul pe minte… Ce persoana sunteti in viata?

by admin
322 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Priviti imaginea din acest articol de pe pagina de Facebook a lui Asael Rodriguez. Foarte profunda imaginea, iar concluziile care se desprind din ea sunt graitoare.

Traim cu totii in iluzia vietii noastre. Acest lucru este inevitabil si, de fapt, este chiar bucuria sau mizeria acestei existente. Avem 3 personalitati (de la stanga la dreapta):

1) Acea persoana (din stanga) este multumita de mediocritate si de lipsa ei de moralitate, asa ca isi spune: “Aceasta este viata pe care am primit-o, o accept, putin imi pasa daca sunt inchis sau nu”.

2) Persoana din dreapta este negativa si deprimata, si ramane astfel inchistata, fara sa faca niciun efort.

3) Persoana din dreapta cauta o intelegere mai profunda, o schimbare reala, chiar prin lectura, avand o libertate mai mare fata de celelalte doua minti.

Singura intrebare care ramane este urmatoarea: ce fel de persoana sunteti voi? Nu ati vrea sa fiti persoana nr.3, sa nu stati cu lacatul inchis in minte?

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment