Home Spiritualitate teoreticaCafenea Cum putem atrage in minte gandurile unui accident viitor. Nu mai bine refuzam acest “traseu”?

Cum putem atrage in minte gandurile unui accident viitor. Nu mai bine refuzam acest “traseu”?

by admin
1553 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O doamna posteaza pe Facebook urmatoarea intamplare. Mi s-a parut foarte interesant sa v-o impartasesc si voua:

“Intr-o zi, am primit un telefon de la banca, si am fost intrebata daca doresc asigurare in caz de accident. Am refuzat. M-a intrebat doamna de la capatul firului: de ce?

Am raspuns cat am putut de sincer: daca eu decid sa-mi fac aceasta asigurare neobligatorie, inseamna ca in mintea mea deja se formeaza niste ganduri legate de un viitor posibil accident, inseamna ca eu incep sa cred ca voi avea cel putin un accident. Stiind ca ceea ce gandesc-> atrag , oare nu e mai bine sa refuz acest “traseu”?

In majoritatea cazurilor, cei care suna pentru oferte de genul, sunt pregatiti pt orice raspuns..pt a continua conversatia si respectiv “vanzarea”. Cred ca e evident..ca in cazul meu, s-a terminat rapid acest apel telefonic”.

Doamna care a scris aceasta postare pe Facebook are dreptate si a inteles foarte bine mecanismul cum functioneaza mintea / subconstientul. Noi singuri ne facem destinul si atragem in viata noastra toate lucrurile pe care le gandim constient sau nu.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

Leave a Comment