Floarea sufletului: simbolul secret al Marilor Maestri, care te poate face nemuritor

Se spune ca simbolurile ezoterice ne ajuta sa ne regeneram energiile atunci cand trecem prin situatii mai neplacute sau cand o anumita boala tinde sa ne afecteze. Unul dintre cele mai benefice simboluri este si Floarea Sufletului, un alt nume al ei fiind „flacara de trei ori rasucita”. Ea este alcatuita din trei coloane, fiecare cu culoarea sa specifica: rosie, galbena si albastra. In plus are in spatele ei cele sapte culori ce echivaleaza cu cele sapte chakre. Sa vedem ce inseamna si ce rol are aceasta Floare a Sufletului, deoarece ea are conexiuni directe atat cu sufletul, cat si cu inima omului.

Flacara galben-aurie din centru reprezinta principiul divin care sta la baza tuturor lucrurilor din Univers –  Creatorul Dumnezeu. Flacara albastra este echivalentul Mamei Divine si a energiei Yin, care are functie pasiva de regenerare. Ea mai reprezinta si Fiica/Fiul ca manifestare in planul materiei, adica simbolul Spiritului intrupat. A treia flacara, cea violet – roz, indeplineste rolul Tatalui si echivaleaza cu energia Yang, care are functie activa si constructiva.Toate cele trei flacari se ridica si se invart in jurul lor, formand o triada a Energiilor Creatiei si din acest punct de vedere Floarea Sufletului poate fi considerata o adevarata Fantana a Tineretii, pentru ca cei care stiu sa-i foloseasca cele trei energii, isi pot asigura procesul de stopare a degradarii corpului fizic.

Cele trei flacari se invart in jurul lor, intr-un dans al energiilor spirituale subtile. Se poate observa foarte usor ca ele alcatuiesc o directie similara cu sirurile de ADN, acestea avand o structura spiralata. Numai ca stiinta moderna arata spirala de ADN doar cu cele doua parti, una in jurul celeilalte. In mod cert ADN-ul mai detine o a treia componenta, care trebuie sa fie localizata la intersectia „bratelor” moleculelor care se unesc prin legaturile lor. Acolo, in acel loc considerat central, la jumatatea distantei dintre moleculele ADN-ului, se afla misterul vietii care atrage catre el participarea celor doua siruri. Acolo se afla o componenta care primeste din planurile subcuantice ale Creatorului energia necesara transmutarii corpului fizic. Este foarte posibil ca Marii Maestri spirituali ai omenirii sa fi descoperit de milenii acest secret, devenind de-a dreptul nemuritori.

Be the first to comment

Leave a Reply