joi, februarie 2, 2023
AcasăUncategorizedFrumos exemplu! Un preot a deschis un restaurant unde ii "taxeaza" pe...

Frumos exemplu! Un preot a deschis un restaurant unde ii „taxeaza” pe cei bogati, pentru a oferi mancare gratuita celor saraci

Frumos exemplu! Un preot a deschis un restaurant unde ii „taxeaza” pe cei bogati, pentru a oferi mancare gratuita celor saraci

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Iata o stire care te face sa te gandesti ca omenia nu a disparut de tot in lume. Citez de pe site-ul npr.org:

In luna decembrie 2016, in Madrid (Spania) s-a deschis un restaurant unic, al Asociatiei „Mesagerii pacii”, condusa de catre un preot, pe nume „Padre Angel”, in varsta de 80 de ani. Restaurantul poarta numele de „Robin Hood”, amintind astfel de celebrul personaj din romanele istorice, Robin Hood, haiducul care ii jefuia pe cei bogati si impartea prada la cei saraci. Numai ca, de data asta, totul se face legal, nu haiduceste.

In restaurant, bogatii vin si isi platesc masa, la un pret destul de piperat, iar noaptea, din banii stransi suplimentar, Padre Angel hraneste gratuit peste 100 de saraci din Madrid, oameni sarmani. Iar masa care le este oferita gratuit celor sarmani nu este cu nimic deosebita de masa oferita celorlalti clienti care platesc in timpul zilei: calitatea mancarii este aceeasi, paharele sunt, la fel, din cristal, servirea este la fel: „Vreau ca ei sa manance cu aceeasi demnitate ca orice alt client”, a spus Padre Angel.

Bravo lui!

Sursa articolului (traducerea si adaptarea): npr.org

 

 

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.