miercuri, august 17, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalAnimalele reactioneaza ciudat in zonele unde au loc fenomene paranormale

Animalele reactioneaza ciudat in zonele unde au loc fenomene paranormale

Animalele reactioneaza ciudat in zonele unde au loc fenomene paranormale

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

O serie de autori din domeniul paranormalului si spiritualitatii considera ca punctele de intersectie ale liniilor de forta ale unor campuri energetice telurice reprezinta sedii de fenomene exotice, datorita unui contact paranormal intre Terra si om. In multe cazuri, locurile sau chiar obiectele asociate cu fenomene repetabile, mai putin obisnuite, au fost candva implicate, intr-un fel sau altul, in evenimente dramatice, soldate cu pierderi de vieti omenesti. O experienta bine cunoscuta, realizata de Morris, este elocventa in acest sens:

Intr-o casa din Kentucky (SUA), renumita pentru intamplarile ciudate care se petreceau de o vreme in interiorul sau, au fost aduse patru animale de casa: un caine, o pisica, un sobolan si un sarpe. Introdus intr-o incapere in care s-au desfasurat evenimente dramatice violente, cainele a inceput sa maraie, dupa care a parasit camera, fara a mai putea fi convins sa revina in interiorul ei. Pisica, intrata in aceeasi incapere in bratele stapanului ei, si-a zbarlit blana, a scos ghearele si a inceput sa scuipe in directia scaunului in care statuse victima unei crime. Sobolanul s-a plimbat linistit prin incapere, in timp ce sarpele a adoptat imediat o pozitie de atac in directia aceluiasi scaun liber. Niciunul dintre animale nu a manifestat vreo comportare neobisnuita in celelalte incaperi.

Consideram ca fenomenul de impregnare se datoreaza unui fond energetic aderent, pe care este grefata o componenta informationala codificata. Astfel, fondul energetic transfizic aderent ar trece periodic din stari potentiale in stari manifeste, oferind suportul evenimentelor exotice, in timp ce componenta informationala ar defini caracterul si detaliile acestora.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

5 Comments

  1. Asa este, animale simt energiile mai bine decat noi.
    Facusem odata proiectie astrala, si ma intalnisem cu e entitate cu vibratie joasa. M-am speriat foarte tare, iar dupa ce am intrat inapoi in corp, pisica a venit si a sarit pe mine. Torcea puternic si se uita cu pupilele dilatate in directia unde vazusem eu entitatea.

  2. Al naibii sobolan, s-a comportat cel mai normal dintre toti.
    Si cainele meu a inceput sa schelalaie cand a murit o matusa de a mea. Era la spital si noi acasa, in curtea bunicii mele cu poarta deschisa. Cainele a inceput sa schelaleie pe la ora 11 ziua. Facea chestia asta cand venea tatal meu sau sora lui in vizita, de fapt asa face cand intra cineva foarte cunoscut in curte. Am crezut ca a venit sora tatalui meu in vizita, dar nu era nimeni la poarta. Atunci am stiut ca a murit matusa mea, iar probabil cainele i-a simtit prezenta.
    Cu bunicul am patit-o la fel. Am simtit 2 degete impungandu-ma in picior. La acea ora ii faceau autopsia din suspiciuni de crima. Tin sa precizez ca el nu a vrut sa i se faca autopsie cand moare, deoarece la 24 de ani a suferit 16 operatii pentru amputarea piciorului, din cauza unui accident de motocicleta, intrase unul in el care nu s-a asigurat cand a iesit de pe o strada secundara. La una dintre operatii a murit, dar a fost resuscitat. Ajunsese dincolo. „Visa” ca era pe un drum plin cu maicute si acestea aruncau flori inaintea lui. Cu cativa ani inainte sa moara a facut o troita in comuna Tepu, judetul Galati. Crucea de la troita a fost facuta de Ion Hultoana, pictor caruia i-a murit baiatul in accident auto. Se poate verifica pentru cei care ajung in localitatea Tepu. Troita se afla foarte aproape de primarie, vizavi de fostul camin de nefamilisti.
    Bunicul meu a murit la 84 de ani.