sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăParanormal-ConspiratiiParanormalNina Kulagina, o femeie sovietica cu puteri paranormale reale, care a atras...

Nina Kulagina, o femeie sovietica cu puteri paranormale reale, care a atras atentia serviciilor secrete americane

Nina Kulagina, o femeie sovietica cu puteri paranormale reale, care a atras atentia serviciilor secrete americane

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Este destul de ciudat faptul ca abilitatile paranormale sunt, si au fost de zeci de ani, studiate si confirmate la cele mai inalte niveluri ale guvernului, desi sunt considerate ca teorii ale conspiratiei, si, astfel, ridiculizate. Luam exemplul Ninei Kulaghina, un cetatean al fostei Uniuni Sovietice, care a trait in secolul al XX-lea. Se pare ca ea a demonstrat influenta psihicului (mintii) asupra obiectelor fizice si a provocat destul de agitatie in acel moment. Potrivit rusilor, Kulaghina fusese studiata de 40 de oameni de stiinta proeminenti, inclusiv de 2 laureati ai Premiului Nobel.

Studiile campurilor electrice din jurul corpului ei, precum si a potentialelor electrice din creierul ei si multe altele, au fost efectuate de binecunoscutul fiziolog Dr. Genadi Sergheiev, care lucra intr-un laborator militar din Leningrad. Un document desclasificat al Agentiei de Informatii pentru Aparare din SUA (dia.mil), scris de capitanul John D. Lamothe, are urmatorul continut referitor la aceasta femeie:

„Sergheiev a efectuat cativa ani de cercetare intensiva in laborator asupra lui Nina Kulaghina (…) Sergheiev a intensificat luminiscenta biologica care radiaza din ochii lui Kulagina in timpul miscarii aparente a obiectelor de catre minte. Sergheiev postuleaza ca „bioplasma” corpului uman trebuie sa interactioneze cu mediul pentru a produce miscarea. Sergheiev subliniaza atunci cand obiectele tinta sunt plasate in vid, Kuligina nu poate sa le miste. Se pare ca Kuligina a provocat miscarea unei game largi de obiecte nemagnetice. Intr-un test, un ou crud a fost plasat intr-o solutie de sare; cercetatorii au raportat ca ea au reusit sa utilizeze puterea psihica pentru a separa galbenusul de albusul oului. (…) Din februarie 1971, nu au putut sa o viziteze sau sa o observe pe doamna Kulaghina. Un voal al secretului a fost pus asupra lui Sergheiev si doamnei Kulaghina din motive necunoscute”.

Un raport din 1975, cand Lamothe era maior, spune urmatoarele (books.google.ca):

„Cercetarile sovietice cu Kulaghina indica faptul ca schimburile de energie, sau transferul intre mecanisme, pot fi posibile intre psihicii supradotati si obiectele neinsufletite. Exista dovezi ca aceasta femeie a incercat sa influenteze sistemele biologice. In 1972, s-a raportat ca Kulaghina avea capacitatea de a opri si a porni bataile unei inimi de broasca vii. Daca este adevarat, ar putea exista aplicatii ale transferului de energie biologica, care ar putea fi impuse oamenilor”.

In raportul din 1975 mentionat mai sus, se arata de asemenea ca Kulaghina avea ameteli, un ritm cardiac crescut, anxietate si uneori se simtea rau in timp ce efectua aceste experimente in fata oamenilor de stiinta si a personalului militar.

Exista mai multe videoclipuri cu Kulaghina, care pot fi gasite pe YouTube, si diverse articole care incearca sa arate ca aceasta femeie ar fi fost o „sarlatana”. Dar, documentatia oficiala publicata si arhivata de agentiile de informatii demonstreaza ca serviciile de informatii au luat problema femeii destul de serios.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.