Sucul de telina consumat timp de o luna: mai multa inteligenta, mai multa energie, digestie mai usoara si fara balonare?

1129326983

Ce s-ar intampla daca ati bea un pahar de suc de telina zilnic, timp de o luna? Iata experienta unei femei, pe nume Olivia, care a facut acest lucru:

* Olivia s-a bucurat de o digestie mai usoara si de mai multa energie. Potrivit Oliviei, sucul de telina i-a permis sa digere mai usor mancarea. Acidul stomacal este necesar pentru descompunerea alimentelor, iar continutul natural de sodiu al telinei stimuleaza producerea de acid gastric. La randul sau, acest lucru usureaza activitatea ficatului, permitandu-i sa functioneze mai bine. In plus, Olivia a adaugat ca si-a putut desfasura activitatile zilnice cu usurinta.

* Fara balonare – Pentru Olivia, sucul de telina a eliminat si problema suparatoare a balonarii. Ca un diuretic eficient, telina indeparteaza toxinele din corp si reduce balonarea abdominala. Cu un sistem digestiv care functioneaza lin, digestia devine mai usoara.

* Consumul de mai putine alimente nesanatoase – Olivia a avut o pofta mai redusa de a consuma alimente nesanatoase. Un sistem digestiv care functioneaza in conditii de varf este mai bun la descompunerea alimentelor, permitand astfel organismului sa absoarba toti nutrientii alimentelor. Asa s-a intamplat cu Olivia. Poftele noastre digestive reprezinta modul in care organismul ne cere sa ne umplem cu nutrientii lipsa. Deoarece nevoile ei nutritionale erau pe deplin satisfacute, dorinta ei de a ajunge la alimente nesanatoase, dar usor accesibile, nu a lovit-o niciodata.

* Mai multa inteligenta – O productie mai mare de acid gastric inseamna ca mai multe proteine ​​au fost reduse la aminoacizi – „precursorii crearii neurotransmitatorilor”. Pur si simplu, pot exista o multime de substante chimice pentru creier, care sa ne transmita mesaje in creier si corp, facandu-ne sa ne simtim inteligenti.

* O fericire mai mare – Un intestin in forma maxima, inseamna un corp purificat de toxine si acizi. Astfel, nivelurile de stres scad, iar sucul de telina poate aduce un sentiment mai mare de calm si relaxare.

Adevarul este ca sucul de telina este unul dintre cele mai puternice si vindecatoare sucuri pe care le poti bea. Cantitatile mari de luteolina si poliacetilena dau telinei proprietati anti-inflamatorii, in timp ce calitatile sale alcalinizante si hidratante sunt eficiente la curatarea si detoxifierea organismului. Electrolitii de potasiu ajuta corpul sa se refaca mai repede, in timp ce cumarinele diminueaza hormonii de stres si aduc relaxare si somn linistitor.

Va puteti bucura de suc de telina si de numeroasele sale avantaje uimitoare astfel: veti avea nevoie de o telina radacina si de apa. Taiati telina in bucati mari si apoi asezati aceste bucati in blender. Sucul de telina se amesteca apoi cu apa si se consuma cu atare. Gustul telinei este exceptional!

Be the first to comment

Leave a Reply