Home Spiritualitate teoreticaEnciclopedie spirituala Lumina violet din centrul Caii Lactee si legatura sa cu spiritualitatea

Lumina violet din centrul Caii Lactee si legatura sa cu spiritualitatea

by admin
297 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Dintre toate razele spirituale care provin din lumina alba, violetul este cel mai aproape (in actiune vibratorie) de elementele si compusii chimici din Universul fizic, si astfel are cea mai mare abilitate de a interpenetra si transforma materia. Aceasta face din lumina violeta ca fiind cea mai puternica in orice practica terapeutica.

Noi stim ca materia apare ca fiind densa, dar, de fapt, ea este compusa din particule care se rasucesc, fiind separate de spatiu. De asemenea, stim de la Einstein ca materia poate fi convertita in energie, iar energia in materie. Mai mult, energia/materia nu poate creata sau distrusa, ci doar transformata.

Energia de inalta frecventa a luminii violet are puterea de a schimba sau transmuta energia negativa manifestata la nivelurile fizice, mentale, emotionale si spirituale. Aceasta energie negativa poate lua forme de boala, stres, anxietate, frica sau obiceiuri nedorite. Aceste stari ne pot tine departe de a experimenta frumusetea si bucuria inaltei noastre naturi spirituale.

Mii de oameni care au folosit in meditatiile sau rugaciunile lor lumina violet au avut parte de arderea karmei lor negative. Prin aducerea luminii violet in trupul, mintea si sufletul fiecaruia dintre noi, ne putem simti mult mai usori, mai liberi si mai eliberati de toata incarcatura negativa ce o simtim in interiorul nostru.

Nu suntem cu adevarat liberi pana cand nu reusim sa ne transmutam karma noastra negativa. Si putem folosi lumina violet pentru a face asta. Frumusetea luminii violet e data de faptul ca ea are puterea de a transmuta energia negativa care este responsabila pentru manifestarea bolilor si a altor dezechilibre fizice, mentale sau spirituale. Aceasta este singura cale prin care poate avea loc adevarata vindecare.

Imaginea care am uploadat-o la inceputul articolului reprezinta centrul galaxiei noastre, Calea Lactee…se observa o minunata lumina violet ce emana din centrul galaxiei. Acum, totul devine clar. Violetul, aceasta lumina pura, este iubirea pura, energia schimbarii pentru noi toti. Inchideti ochii, credeti si acceptati cu toata inima aceasta lumina violet a iubirii supreme.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

4 comments

Lumina violet din centrul Caii Lactee si legatura sa cu spiritualitatea … | Lista Firmelor TopDirector.info 7 noiembrie 2012 - 23:53

[…] sursa: Lumina violet din centrul Caii Lactee si legatura sa cu spiritualitatea … VN:F [1.9.20_1166]asteptati…Rating: 0.0/10 (0 votes […]

Pelasgus 8 noiembrie 2012 - 14:25

De aia își punea Băse cravata violet în confruntarea cu Gioană….hmmm, mai dăi cu flacăra violet mai dă-i cu Manolea
Și uite vezi, mai este un pic și s-a dus și flacăra lui, nu mai poartă cravată violet, nu mai este cu Manolea….! 🙂

Gabriel Popp 8 noiembrie 2012 - 14:28

Bun articol! Felicitari

xyz 9 noiembrie 2012 - 11:43

Si cine a fost in spatiu sa fotografieze asta? HA HA HA! Photoshop! =))

Leave a Comment