Ce se intampla cu chakrele noastre, daca privim lumina apusului si rasaritului de Soare, dar si lumina Lunii si a stelelor?

Social Media

Privirea apusului de soare nu numai ca evoca sentimente placute datorita culorilor frumoase. Apusul va scalda in luminile colorate care activeaza chakrele inferioare, ce ajuta sa va ancorati la energiile Pamantului. De aceea, la caderea serii, oamenii desfasoara activitati ce implica chakrele inferioare, cum ar fi mancatul, bautul si se*ul, pentru a se relaxa. Scaldandu-va in lumina soarelui, puteti activa un mod mai natural de a va ancora. Este foarte important sa priviti apusurile si sa iesiti afara pentru a va scalda in lumina lor sau cel putin sa stati langa usa sau fereastra deschisa, pentru a va scalda in lumina apusului fara efectul filtrant al sticlei.

Lumina lunii si a stelelor activeaza in campul auric chakrele „noptii tarzii”, inclusiv cel de-al treilea ochi si chakra gatului, care sunt parte a acestui camp si sunt folositoare pentru vindecarea din timpul visului. Acest proces cuprinde receptionarea instructiunilor paranormale in timpul starii de vis.

Lumina rasaritului de soare actioneaza chakra inimii, trezind nivelele energetice si simturile paranormale pentru intuitia din timpul zilei.

Lumina soarelui din timpul zilei mentine sincronizate chakrele inferioare si cele superioare.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply