luni, ianuarie 30, 2023
AcasăSpiritualitate teoreticaEnciclopedie spiritualaCe se intampla cu chakrele noastre, daca privim lumina apusului si rasaritului...

Ce se intampla cu chakrele noastre, daca privim lumina apusului si rasaritului de Soare, dar si lumina Lunii si a stelelor?

Ce se intampla cu chakrele noastre, daca privim lumina apusului si rasaritului de Soare, dar si lumina Lunii si a stelelor?

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Privirea apusului de soare nu numai ca evoca sentimente placute datorita culorilor frumoase. Apusul va scalda in luminile colorate care activeaza chakrele inferioare, ce ajuta sa va ancorati la energiile Pamantului. De aceea, la caderea serii, oamenii desfasoara activitati ce implica chakrele inferioare, cum ar fi mancatul, bautul si se*ul, pentru a se relaxa. Scaldandu-va in lumina soarelui, puteti activa un mod mai natural de a va ancora. Este foarte important sa priviti apusurile si sa iesiti afara pentru a va scalda in lumina lor sau cel putin sa stati langa usa sau fereastra deschisa, pentru a va scalda in lumina apusului fara efectul filtrant al sticlei.

Lumina lunii si a stelelor activeaza in campul auric chakrele „noptii tarzii”, inclusiv cel de-al treilea ochi si chakra gatului, care sunt parte a acestui camp si sunt folositoare pentru vindecarea din timpul visului. Acest proces cuprinde receptionarea instructiunilor paranormale in timpul starii de vis.

Lumina rasaritului de soare actioneaza chakra inimii, trezind nivelele energetice si simturile paranormale pentru intuitia din timpul zilei.

Lumina soarelui din timpul zilei mentine sincronizate chakrele inferioare si cele superioare.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.