sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaCugetariPartile de suflet - bucati pierdute din energia fortei vitale

Partile de suflet – bucati pierdute din energia fortei vitale

Partile de suflet – bucati pierdute din energia fortei vitale

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

O parte de suflet este o bucata din energia fortei vitale esentiale a unei persoane, care a fost pierduta in intalniri emotionale intense. Exista parti din forta vitala a altei persoane pe care le-ati primit sau le-ati dat altei persoane. Aceste schimburi de energii pot fi atat pozitive, cat si negative, si se pot scurge in suflet. Partile de suflet pot constitui motivul pentru care inca ne gandim la cineva, la multi ani dupa ce ne-am despartit, si nu putem face o intrerupere sanatoasa a amintirilor. De exemplu, daca veti continua sa va ganditi la fostul sot sau la fosta sotie, s-ar putea sa existe un motiv pentru asta. E posibil sa purtati o parte de suflet de la acea persoana. Nu e nimic rau sa va ganditi la o alta persoana, dar asigurati-va ca nu continuati sa-i dati putere sau ca nu luati putere de la acea persoana.

Partile de suflet pot fi pierdute sau schimbate in urmatoarele feluri:

– Partile de suflet pot fi pierdute la moartea unei persoane iubite cu care ati impartasit multe lucruri si timp indelungat.

– Partile de suflet pot fi pierdute in casatorii si relatii in care am pus mult suflet. Cand recuperati partile de suflet dintr-un parteneriat se*ual din trecut, impreuna cu ele veti aduce si toate schimburile de informatii dintre ADN-urile celor doua parti.

– Cand cineva este bolnav, se poate, constient sau inconstient, sa-i dam o parte din sufletul nostru acelei persoane pentru a o ajuta sa se vindece.

– Cand a avut loc un abuz.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.