joi, februarie 2, 2023
AcasăSpiritualitate practicaCristaloterapieCristalul de agat: amplifica energia din aura umana

Cristalul de agat: amplifica energia din aura umana

Cristalul de agat: amplifica energia din aura umana

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Apartinand famililei cuartului, agatele sunt cel mai adesea folosite ca bijuterii sau ca pietre ornamentale. Ca orice cristal natural, prin fenomenul rezonantei, agatele amplifica in aura umana un anumit tip de energie. Tinute in preajma corpului, agatele contribuie la starea de echilibru interior. Ele intra in rezonanta cu propriile energii psihice, amplificand sentimentul stabilitatii, hotararea si autodeterminismul, simtul organizatoric, vointa si fermitatea. Totodata tempereaza tendintele impulsive. Ajuta la calmarea unei minti agitate, favorizand sedimentarea ideilor.

Agatul ajuta la tratarea problemelor legate de piele, par deteriorat, afectiuni ale gatului si gurii (paradontoze), boli ale sistemului osos si dureri ale spatelui superior. O placuta de agat asezata in dreptul locului bolnav normalizeaza liniile de camp deranjate, micsorand considerabil pierderile de energie suferite in acea zona.

In cazul incaperilor sau locuintelor, prin amplasarea de pietre de agat in diverse locuri, se obtine armonizarea si purificarea intregii zone. De asemenea, se creeaza un spatiu mai stabil energetic, intrucat o asemenea piatra actioneaza ca un scut protector pentru influentele negative din exterior. Pe langa aceasta, agatele vitalizeaza atmosfera inconjuratoare.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.