Cristalul de agat: amplifica energia din aura umana

Social Media
  •  
  •  
  •  
Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Apartinand famililei cuartului, agatele sunt cel mai adesea folosite ca bijuterii sau ca pietre ornamentale. Ca orice cristal natural, prin fenomenul rezonantei, agatele amplifica in aura umana un anumit tip de energie. Tinute in preajma corpului, agatele contribuie la starea de echilibru interior. Ele intra in rezonanta cu propriile energii psihice, amplificand sentimentul stabilitatii, hotararea si autodeterminismul, simtul organizatoric, vointa si fermitatea. Totodata tempereaza tendintele impulsive. Ajuta la calmarea unei minti agitate, favorizand sedimentarea ideilor.

Agatul ajuta la tratarea problemelor legate de piele, par deteriorat, afectiuni ale gatului si gurii (paradontoze), boli ale sistemului osos si dureri ale spatelui superior. O placuta de agat asezata in dreptul locului bolnav normalizeaza liniile de camp deranjate, micsorand considerabil pierderile de energie suferite in acea zona.

In cazul incaperilor sau locuintelor, prin amplasarea de pietre de agat in diverse locuri, se obtine armonizarea si purificarea intregii zone. De asemenea, se creeaza un spatiu mai stabil energetic, intrucat o asemenea piatra actioneaza ca un scut protector pentru influentele negative din exterior. Pe langa aceasta, agatele vitalizeaza atmosfera inconjuratoare.

Lasă un comentariu