Home Spiritualitate practicaMeditatii Iubirea, ca forta vindecatoare fantastica

Iubirea, ca forta vindecatoare fantastica

by admin
185 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

Stiati ca iubirea poate fi controlata astfel incat sa devina o forta vindecatoare fantastica? Pentru asta, trebuie sa afceti urmatoarele etapele:

1. Amintiti-va de o persoana sau de o experienta care va face sa va simtiti plin de iubire, de recunostinta sau de bucurie. Lasati-va emotiile sa curga amintindu-va de persoana, situatia, animalul, planta etc, care va trezeste in cea mai mare masura posibila aceasta stare de spirit.

2. Lasati aceasta emotie sa va umple corpul cu senzatii tactile. Constientizati care este partea corporala in care simtiti cel mai pregnant emotia. De pilda, daca o simtiti la nivelul pieptului, amplificati la maxim aceasta senzatie si lasati-o apoi sa va umple si restul corpului.

3.  In continuare, puneti in miscare aceste senzatii tactile provocate de iubirea, fericirea, recunostinta sau bucuria pe care o simtiti si lasati-le sa se scurga prin maini. Combinati acest circuit energetic cu tehnicile de respiratie. Aceasta este intreaga tehnica. Nu aveti nimic altceva de facut decat sa va folositi intentia pentru a deplasa senzatiile tactile provocate de emotie prin corpul dvs. si indeosebi prin mainile dvs.

Tehnica poate fi aplicata si cu ajutorul altor emotii pozitive, nu doar cu cel al iubirii. Printre acestea se numara entuziasmul, multumirea, minunarea sau inspiratia.

Ceea ce conteaza este sa nu va fortati sa simtiti o emotie pozitiva, caci in acest caz nu veti obtine rezultate concludente, iar partea frumoasa a experientei va disparea. Folositi-va numai de acele emotii pe care le simtiti cu usurinta si numai daca aveti dispozitia necesara.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

3 comments

Radu 25 mai 2011 - 13:21

FAKE ! Hai lasa-ne ! De parca-r fi real

lena 26 mai 2011 - 7:17

E adevarat, traiesti aceleasi senzatii ca atunci cand te indragostesti !! E la fel cum o rugaciune, o gandire pozitiva te incarca cu energie. Numai cine are inima de gheata nu simte nimic, iar gandirea negativa ii aduce numai boli.

marisan 15 iunie 2011 - 16:22

da este adevarat
incapatinatii
nu vor intelege ca este totusi
ceva peste [deasupra]
capetelor lor
multumesc

Leave a Comment