Vreti sa va curatati trupul si sa scapati de toxine? Beti in fiecare zi apa fiarta!

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Apa este o buna conducatoare a magnetismului viu; daca o bem, de preferinta calda, sau daca ne spalam des, are o influenta benefica asupra corpului si organelor. Este bine sa bem una-doua cani de apa fiarta si racita apoi, dar sa fie calda inca, in fiecare dimineata pe stomacul gol si in timpul zilei, cu 15 sau 20 de minute inaintea meselor ori la o jumatate de ora dupa acestea. Apa calda, inghitita intr-o cantitate suficienta, ajuta foarte mult la eliminarea din organe a reziduurilor toxice. In aceasta privinta apa rece nu este eficienta. Daca aceasta curatare interna nu se face in mod corect, impuritatile provenite din alimente prost asimilate sau digerate patrund in sange si in tesuturi, provocand calcifierea vaselor sanguine.

Pentru ca acest proces de curatare sa dea maximum de rezultate, trebuie sa fie executat in mod constient, cu dragoste si recunostinta pentru energia purificatoare si reinnoitoare a apei. Studiind diferitele temperamente umane, se constata ca persoanele nervoase au pielea uscata; aceasta se explica prin faptul ca in organismul lor se produc evaporari rapide, in urma carora isi pierd umiditatea necesara.  Aceste persoane sunt mereu nelinistite, hiperexcitate, au tulburari de somn si nu reusesc sa se concentreze. Este foarte indicat ca mai cu seama aceste persoane sa bea o cantitate de apa suficienta pentru nevoile digestiei si pentru mentinerea umiditatii si a magnetismului in organism.

Cateodata oamenii au palpitatii si ajung la concluzia ca ritmul inimii le este grav modificat, dar adesea nu este vorba decat despre gazele care provoaca dilatarea diafragmei.  Aceste gaze sunt cauzate de acumularea de acizi toxici in organism, care pot fi eliminati daca se bea des si intr-o cantitate suficienta apa calda.

De asemenea, daca cineva este nervos, agitat, trebuie sa bea incet, cu inghitituri mici, cateva cani de apa calda, fiarta cu putina vreme in urma, la care se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. In felul acesta, va incepe sa transpire si apoi va trebui sa-si schimbe lenjeria si sa bea inca o cana cu apa calda pentru a restabili caldura organismului.

Pentru intarirea sistemului nervos si fortificarea trupului sunt utile in timpul anotimpului cald baile cu apa incalzita de soare. Apa calduta se toarna pe cap, apoi pe tot corpul, pana la picioare. Spalarea poate dura doua sau trei minute, dupa care trebuie sa ne stergem usor, fara sa frecam, si ne putem lungi cateva clipe pentru a ne odihni.

Intrucat apa este purtatoare a puritatii si magnetismului, este adesea util sa o luam de la un izvor sau de la o fantana si sa o aducem acasa intr-un ulcior ori in alt recipient. Acesta este un procedeu terapeutic care sporeste vitalitatea.

Be the first to comment

Leave a Reply