Dovezi stiintifice care arata ca noi incepem sa devenim pur si simplu zei! Iluminarea noastra a inceput deja!

evolutie zeuCe-ati spune daca ati sti ca, in 1000 ani noi vom arata ca oamenii cavernelor, in starea noastra fizica si mentala actuala, comparativ cu oamenii din viitor? Exista mai multe dovezi stiintifice care demonstreaza ca nu numai ca trupurile noastre fizice evolueaza intr-un ritm accelerat, dar si constiinta noastra. Constiinta si corpurile noastre evolueaza intr-un ritm nemaivazut in istoria pamantului.

Putem privi in jur si sa vedem semnele de evolutie spirituala dramatica; trezirea se intampla chiar acum, iar 21 decembrie 2012 nu a fost decat inceputul unei noi epoci de iluminare. Poate ca nu ne dam seama, dar vehiculele noastre fizice si nivelurile noastre de inteligenta evolueaza in lumina acestei noi ere.

In 2007, Dr. John Hawks, profesor de antropologie la Universitatea din Wisconsin-Madison, a publicat un articol intitulat “Accelerarea recenta a evolutiei umane”. Acest articol a aratat ca in prezent are loc o rata de evolutie de 100 de ori mai mare decat in orice alt moment din istoria omenirii, in special in ultimii 5000 ani. Studiul a analizat in mod special variatia secventei de ADN, cunoscuta sub numele de SNP, si care prezinta mutatiile intr-un singur punct de pe un cromozom: “S-a identificat o schimbare genetica recenta, prin descoperirea perechilor de baza ale blocurilor lungi de ADN ce sunt conectate. Deoarece ADN-ul uman este in mod constant regrupat prin recombinare, un segment lung si neintrerupt de bloc lung de ADN este, de obicei, o dovada a unei selectii pozitive. Dezechilibrul de legatura se dezintegreaza mai repede, intrucat recombinarea are loc pe mai multe generatii, astfel incat gasirea acestor segmente neintrerupte este o dovada puternica a unei adaptari recente.”

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca, pe masura ce populatia de fiinte umane continua sa creasca, efectul de accelerare a evolutiei a crescut, datorita noilor mutatii care apar. Conform articolului mai sus mentionat, aproximativ 1800 de gene sau 7% din intregul nostru sistem genetic au experimentat recent o selectie pozitiva. “Perioadele neolitice si cele din prezent se confrunta cu o rata de evolutie adaptiva de 100 de ori mai mare decat cea a evolutiei umane.”

Suntem mai diferiti din punct de vedere genetic decat oamenii care traiesc acum 5.000; cu alte cuvinte, daca luam o fiinta umana in urma cu 3.000 de ani, cum ar fi un vechi egiptean, aceasta ar fi mai asemanator cu un neanderthalian in termeni de genetica, decat cu un om actual. Antropologul si geneticianul dr. Henry Harpending de la Universitatea din Utah, care a participat la realizarea acestui studiu, a declarat ca “Daca oamenii ar fi evoluat mereu la aceasta rata, diferenta intre oameni si cimpanzeii moderni ar trebui sa fie de 160 de ori mai mare decat este in realitate.”

De asemenea, exista dovezi ca aceasta accelerare recenta nu este doar din punct de vedere fizic, dar si mental, in termeni de inteligenta. JR Flynn, profesor de stiinte politice la Universitatea din Otago din Noua Zeelanda, a descoperit ca scorurile de IQ de pe tot globul s-au majorat cu 3 puncte in medie pentru fiecare deceniu, din momentul inregistrarii testelor IQ (din 1910). Aceste cresteri au aparut intr-un ritm constant pentru ambele sexe de sex masculin si de sex feminin si au fost verificate empiric, in peste 20 de tari. Flynn a descoperit ca s-au constatat cele mai mari diferente in testele de inteligenta fluida. Inteligenta fluida este abilitatea de a gandi rational, abstract, si de a gasi solutii la problemele noi, independent de cunostintele dobandite.

Asadar, avem o evolutie accelerata a omenirii, atat din punct de vedere fizic cat si intelectual. Daca evolutia accelerata continua in ritmul acesta, in 1000 ani vom fi pur si simplu zei, in comparatie cu starea noastra actuala. Vom avea de tehnologii si abilitati pe care acum doar le visam, iar trupurile noastre vor fi atat de evoluate, incat, daca ne vom uita inapoi un mileniu, ne vom intreba cum am avut o astfel de viata primitiva. Poate ca suntem cu adevarat in epoca de aur a evolutiei spirituale si fizice.

4 Comments

Leave a Reply