Home Spiritualitate teoreticaTraditii si superstitii Aveti cosmaruri noaptea? Iata cateva modalitati simple pentru a scapa de ele…

Aveti cosmaruri noaptea? Iata cateva modalitati simple pentru a scapa de ele…

by admin
81 views
Social Media
  •  
  •  
  •  

cosmaruriCuvantul englezesc care inseamna „cosmar”, nightmare, este derivat de la numele reginei elfilor din mitologia irlandeza, Morrigain, despre care se credea ca este un demon malefic feminin care ii viziteaza pe barbati in somn si are relatii sexuale cu acestia. Asadar, despre visele erotice se credea ca erau experiente propriu-zise.

In vechime, se credea ca aceste cosmaruri erau cauzate de diavol, care reusea sa se strecoare in visurile oamenilor in incercarea rau intentionata de a provoca stres si necazuri.

Din fericire, existau si leacuri impotriva cosmarurilor pentru cei care sufereau frecvent de asemenea dereglari. O metoda ar fi sa-ti pui pantofii sub pat cu varfurile spre exterior. De asemenea, orice fel de cruci sunt foarte eficiente. Poti sa dormi cu bratele incrucisate pe piept sau sa-ti asezi sosetele in forma de cruce la picioarele patului.

O alta posibilitate ar fi sa porti la gat un colier de coral rosu, ca sa-ti asigur un somn tihnit si odihnitor. Coralul rosu te apara si de deochi. Te mai poti apara de cosmaruri si daca bati un cui de sicriu in tocul usii.

ATENTIE! Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru articolele legate de vindecarea fizica, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente si/sau anumite exercitii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

S-ar putea sa va placa si

1 comment

Aveti cosmaruri noaptea? Iata cateva modalitati simple pentru a scapa de ele… - REVISTE 12 decembrie 2013 - 23:41

[…] despre visele erotice se credea ca erau experiente propriu-zise. In vechime, se credea ca […] vezi in revista Sursa: Reviste – spiritualitate – […]

Leave a Comment