Clarauditia sau cum sa-l auzim pe Dumnezeu

clarauditieDatorita naturii noastre psihice, cu totii avem aceasta capacitate numita clarauditie, la fel ca multe alte sensibilitati. De obicei, descoperim ca fiecare persoana are un canal principal de comunicare cu Dumnezeu. Unii oameni prefera comunicarea auditiva si primul lucru pe care-l observa atunci cand se intalnesc cu cineva este vocea acestei persoane. Altii sunt preponderent vizuali si primul lucru observat la o persoana este infatisarea acesteia, inclusiv gesturile si modul ei de a se comporta. Cei care sunt preponderent senzitivi, prefera sa atinga persoanele cu care comunica. Indivizii rationali stiu de la inceput daca o persoana este inteligenta, interesanta, utila intr-un anumit sector, daca are sau nu logica buna etc.

Aceste tipologii sunt asemanatoare cu motorul cu patru cilindri al unei masini. Toti cei patru cilindri functioneaza si sunt la fel de importanti; totusi unul porneste primul, dupa care urmeaza ceilalti. Asadar, daca va descoperiti principalul canal de comunicare cu Dumnezeu, puteti apoi sa-l dezvoltati si prin celelalte forme de comunicare. Daca sunteti preponderent auditiv(a), deja auziti vocea lui Dumnezeu si a ingerilor. Dar si daca acesta nu este modul vostru principal de comunicare cu Cerul, puteti sa va concentrati pentru a-l dezvolta.

Iata cateva metode care va pot ajuta sa auziti vocea lui Dumnezeu:

1) Curatati chakrele ce corespund urechii. Precum se stie, fiecare organ este guvernat de o anumita chakra. Tot in felul acesta, sentimentele sunt coordonate de chakra inimii, clarcunoasterea de chakra coroanei, clarauditia de chakrele din cele doua urechi. Cel de-al treilea ochi (chakra frontala), care este corelat cu clarvederea.

Chakrele urechilor sunt localizate in interiorul capului, mai sus de spranceana. Ele au culoarea rosu-violet, invartindu-se in sensul acelor de ceasornic, deasupra sprancenelor. Vizualizati sau simtiti cum le trimiteti sageti de lumina pentru a le curata, purifica. Observati cum se curata si devin mai mari. Repetati zilnic aceasta metoda sau ori de cate ori va simtiti blocata capacitatea de a auzi.

2) Eliberati-va de incarcaturile malefice. Daca ati fost agresat verbal de alte persoane, cu siguranta chakrele urechilor au fost poluate cu energii toxice generate de acele cuvinte malefice care v-au fost adresate. Cereti in gand ajutorul ingerilor si rugati-i sa va cuprinda cu energiile lor benefice. Puteti sa va eliberati de acele energii malefice si scriind pe o hartie numele persoanei care v-a agresat, dupa care puneti hartia intr-un recipient din plastic plin cu apa. Puneti apoi recipientul in congelator la inghetat. Veti simti indata o senzatie de usurare. Lasati recipientul acolo timp de cel putin trei luni (Este o metoda eficienta de a ne elibera de orice problema).

3)  Redeschideti frecventele blocate. Atunci cand ati fost copil, cu siguranta v-ati facut ca nu auziti vocea mamei, a tatalui, a profesoarei sau a altei persoane – inclusiv a voastra. Cand erati copil, blocarea auzului pentru a nu mai putea percepe anumite mesaje neplacute constituia singurul mecanism de aparare.

Problema este ca acele blocaje s-au realizat nu numai pentru anumite voci pe care nu mai voiati sa le auziti, ci si pentru alte voci cu o frecventa asemanatoare acelora. Asadar, acum puteti avea probleme in perceperea anumitor voci din Ceruri, datorita acelor blocaje. S-ar putea sa nu va mai puteti auzi vocea interioara, daca ati inchis acest canal de comunicare mai demult. Din fericire, puteti redeschide aceste canale, doar propunandu-va mental acest lucru. De vreme ce singuri ati blocat acele frecvente sonore, tot dumneavoastra trebuie sa fiti cei care sa va doriti sa le deblocati.

4) Mariti-va sensibilitatea fata de sunete. Faceti-va zilnic timp sa ascultati cu atentie sunetele din jurul vostru. Spre exemplu, ascultati ciripitul unor pasari, rasul unor copii, motoarele masinilor, bataia vantului etc.

Fiti atent(a), de asemenea, la sunetele ce insotesc comportamentele oamenilor, ca atunci cand dau pagina unei carti, scriu sau respira. Fiind atenti la sunetele subtile si mai putin subtile din jurul vostru, va puteti creste sensibilitatea fata de vocile ingerilor si ghizilor spirituali, putand ulterior sa le percepeti mai usor.

5) Protejati-va urechile. Odata ce va veti dezvolta sensibilitatea auditiva fata de vocile ingerilor, veti constata ca sunetele foarte puternice si zgomotele va deranjeaza mai mult decat va deranjau inainte. Va fi nevoie sa va acoperiti urechile atunci cand un avion aterizeaza si sa evitati randurile din fata la un concert de muzica rock. Va trebui, de asemenea, sa va rugati prietenii sa vorbeasca mai incet la telefon, sa rezervati mese la restaurant in zone mai linistite si camere la hotel pozitionate mai departe de lift sau de masina de facut gheata.

6) Intrebati-va ingerii. Unii oameni au ingeri mai tacuti si spirite insotitoare introvertite. Asa cum faceti si atunci cand comunicati cu o persoana in trup, tot la fel nu trebuie sa va temeti sa cereti spiritelor sa va vorbeasca mai tare, daca nu le auziti. Prietenii nostri din ceruri vor sa comunice cu noi si pentru asta au nevoie de cererile noastre oneste care sa-i ghideze.

Puteti detine mereu controlul asupra comunicarii dumneavoastra cu Dumnezeu si, daca vreti ca Cerul sa va vorbeasca mai tare sau mai incet, nu trebuie decat sa-i cereti acest lucru.

20 Comments

Leave a Reply