Chiar exista gnomii, aceste fiinte de doar 30 de cm inaltime? Doua relatari ciudate din zilele noastre…

In lumea paranormala, nu exista nimic mai ciudat decat relatarile unor martori despre asa-zisii gnomi, niste fiinte foarte mici, asemenea unor pitici, cu palarii, fiind parca luati direct dintr-un basm. Pare destul de ridicol ca cineva sa vada vreodata ceva de genul acesta, aceste fiinte considerandu-se a fi produsul mitologiei, dar in realitate exista rapoarte numeroase despre martori care au observat astfel de creaturi.

De exemplu, avem un caz care a avut loc in localitatea Casablanca (Valparaiso/ Chile), in noiembrie 1996. Astfel, un grup de studenti locali au intalnit mai multi omuleti, ce aveau doar 30 de centimetri inaltime, si care mergeau pe jos. Micile creaturi erau descrise ca purtand imbracaminte stralucitoare de diferite culori, care s-au ascuns in spatele tufisurilor si copacilor, odata fiind constiente de faptul ca erau observate.

Desi pareau mai degraba timide, erau cativa gnomi imbracati in negru care au devenit mai agresivi si mai indrazneti fata de studenti, aruncand in ei cu pietre si apoi urmarindu-i. In timp ce omuletii imbracati in negru pareau a-i ameninta pe martori, ceilalti imbracati in verde, rosu si alb pareau a fi mai prietenosi, facandu-le cu mana la studenti.

Exista un alt caz din Houston (Texas, SUA), de la un martor care spune ca intr-o seara, in martie 2003, cainele sau a plecat sa urmareasca ceva in curte. Barbatul a presupus la inceput ca era vorba de un animal salbatic sau de o pisica ratacita. Cand barbatul a mers sa vada de ce statea cainele sau atat de mult, el sustine ca a vazut o creatura umanoida avand doar 30 de centimetri inaltime, cu o palarie ascutita, o barba alba si imbracata intr-un „costum de clovn”, fara pantofii mari si fara nasul mare. Omul, infricosat, a intrat in panica, s-a retras in casa impreuna cu cainele sau si apoi s-a uitat prin fereastra pentru a vedea creatura bizara care manca dintr-un hranitor de pasari din curte. Apoi, mica creatura a alergat spre veranda, a zambit la barbat si a disparut in spatele casei, fara a mai fi vazuta vreodata.

Oare aceste fiinte mici chiar exista? Cine sunt ele si unde se ascund de noi?

Be the first to comment

Leave a Reply