Un preot a inviat-o de doua ori pe sotia sa moarta, in numele lui Iisus Hristos! O poveste adevarata din zilele noastre!

Social Media

Imiracoleata o povestire reala care arata puterea rugaciunii si a credintei.

Numele meu este Aruna Warry, sunt din India, iar aceasta marturie este despre mama mea. Cand eram mica, mama mea a murit subit, fiind declarata decedata de catre medic. Tatal meu era preot… el s-a dus in camera unde se afla trupul mort al mamei mele, a plans si s-a rugat la Dumnezeu, cerandu-i sa o aduca la viata pe mama mea pentru macar 20 de ani, astfel incat eu si fratii mei sa putem fi crescuti cum trebuie, iar tata sa-si poate dedice timpul slujirii lui Dumnezeu. Asa ca, stand in fata corpului mort al mamei mele, i-a spus acesteia: „In numele lui Iisus, trezeste-te!”. Instantaneu, mama mea a inceput sa respire, a deschis ochii si s-a ridicat.

Oamenii apoi au intrebat-o: „Ai fost moarta timp de cateva ore…ce s-a intamplat cu tine in acest timp?” Ea le-a spus ca doi oameni au venit si au luat-o cu ei. In timp ce mergeau, o voce a spus: „Duceti-o inapoi”. Oamenii cu care femeia era au intrebat: „De ce? Ai spus ca ar trebui s-o aducem sus”. Vocea a spus: „Fiul meu m-a rugat s-o lasam 20 de ani, pentru ca Eu sa fiu slujit”.

Au trecut 20 de ani si totul era bine, pana cand, intr-o zi, mama mea a simtit o durere in abdomen, care s-a inrautatit in urmatoarele zile. S-a dus la spital si, dupa o ecografie, s-a constatat ca mama mea avea un inceput de insuficienta renala si, desi va face dializa, insuficienta renala se va dezvolta. Dializa nu era decat o solutie temporara, pentru ca ea avea nevoie de un transplant de rinichi, pentru a trai mai mult. Din pacate, acest transplant nu a fost posibil.

Doi ani mai tarziu, mama a devenit dintr-odata foarte bolnava, asa ca am dus-o la spital. Au examinat-o si au constatat ca ea avea lichid in plamani, ceea ce insemna ca abia putea respira. La un moment dat, lichidul a inceput sa-i iasa din nas, i s-a oprit respiratia si a cazut inconstienta la pat. Ritmul cardiac al mamei a scazut la mai putin de zece batai pe minut, si a fost mentinuta prin injectii cu adrenalina. Medicul ei a pus-o pe un ventilator mecanic, deoarece ea nu mai putea respira neasistata si apoi a inceput sa aiba hemoragie interna. Doctorul ne-a spus ca mama nu va mai trai si ca ar putea muri in orice clipa.

Toata familia mea inceput sa se roage pentru mama mea. Tatal meu l-a implorat pe Dumnezeu sa aiba grija de mama, deoarece el nu putea suporta sa-si vada copiii plangand. Dumnezeu i-a spus tatalui meu ca i-a cerut odata 20 de ani de viata, ea traind deja 22 de ani. Tatal meu i-a spus lui Dumnezeu „Da-i a doua sansa de a trai!” Apoi, tatal meu s-a dus la mama noastra, a pus mainile pe capul ei si a poruncit sa revina la viata in numele lui Iisus. Mama mea a deschis apoi ochii, si a cerut unui medic sa-i ia tubul de la ventilator, pentru ca acum ea putea respira singura! Dupa ce medicul a examinat-o, si a constatat ca inima ei bate normal, iar sangerarea interna s-a oprit, i-a scos tubul. Mama apoi s-a ridicat si a cerut mancare. Ea a fost externata din spital a doua zi.

Mama a mai trait apoi inca un an, pana in ziua in care ea le-a spus surorilor mele mai mici (care erau asistente medicale) ca nu crede ca va mai trai! Ele i-au verificat pulsul si tensiunea arteriala, dar nu au putut gasi vreun puls sau vreo tensiune. Ele i-au spus ca trebuie sa se duca la spital. Mama mea a reusit sa mearga pana la masina, in ciuda faptului ca nu avea puls sau tensiune arteriala. Insa mama spunea ca totul era inutil, pentru ca nu va mai trai. In timp ce era dusa la spital, mama a inchis ochii si a murit.

Laudati pe Domnul pentru minunile facute in familia mea!
Aruna


Social Media

6 Comments

 1. Asemenea lucruri s-au intimplat in vechime acum 2000 de ani la Jesus si Apolonius din Tyana, dar de atunci n-am mai auzit de aceste invieri si nu cred o iota..!.Trebuie sa fie taumaturg, parca oricum invataturi speciale si sfintenie a celui care face asa ceva…

 2. Pacaleli pagane cu batjocorirea Crstinismului prin blasfemierea lui Iisus Hristos.
  ============================
  Vocea a spus: “Fiul meu m-a rugat s-o lasam 20 de ani, pentru ca Eu sa fiu slujit”.
  A SE CITI: Schizofrenie prin practificarea Spiritismului – comunicara cu duhuri demonice.
  ––––
  „Dumnezeu i-a spus tatalui meu ca i-a cerut odata 20 de ani de viata, …”
  A SE CITI: de regula, Khrishna, zeu satanic! Cu asta se poate „vorbi”, i se poate „cere”…
  ––––––
  „tatal meu s-a dus la mama noastra, a pus mainile pe capul ei si a poruncit sa revina la viata in numele lui Iisus.”
  A SE CITI: .. a „poruncit” diavolului, adica a invocat intunericul, nu Lumina.

 3. Cu deosebită stimă şi cu multă tărie cred în aceste minuni! Ele au fost şi vor mai fi!

  Iată ceea ce spune Mântuitorul Apostolilor în Evanghelia după Matei Cap. 10:7-8:
  Şi mergând, propovăduiţi, zicând: S-a apropiat împărăţia cerurilor.
  Tămăduiţi pe cei neputincioşi, înviaţi pe cei morţi, curăţiţi pe cei leproşi, pe demoni scoateţi-i; în dar aţi luat, în dar să daţi.

  Întrebare vine dacă Apostolii puteau în acele timpuri, iar azi urmaşii acestora sunt direct prin – Succesiune Apostolică Validă şi Neîntreruptă – toţi episcopii din întreaga lume Creştină tradiţională.

  Cum se face ca marea majoritate dintre aceştia, numai practică nici măcar una din aceste îndemnuri pe care oarecum le vedem ca au fost nu doar propuse ci chiar poruncite !?

  O decădere a Credinţei în Domnul !

Leave a Reply