sâmbătă, noiembrie 26, 2022
AcasăSpiritualitate teoreticaDiscutii spiritualeDoua mistere prezentate in Biblie: legea recunostintei si legea atractiei! Vreti sa...

Doua mistere prezentate in Biblie: legea recunostintei si legea atractiei! Vreti sa atragem lucruri bune in viata noastra? Ganditi doar pozitiv!

Doua mistere prezentate in Biblie: legea recunostintei si legea atractiei! Vreti sa atragem lucruri bune in viata noastra? Ganditi doar pozitiv!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

Pasajul care urmeaza provine din Evanghelia dupa Matei, una din cartile Noului Testament, si a creat foarte multa confuzie de-a lungul timpului, fiind inteles si interpretat gresit de multi oameni.

„Celui care are i se va mai da, si astfel va trai in abundenta. Celui care nu are i se va lua chiar si ceea ce are”.  Acest pasaj pare a fi nedrept, intrucat mesajul pare sa fie ca bogatii se vor imbogati si mai tare, iar saracii vor saraci si mai mult. In realitate, pasajul contine un mister care trebuie dezlegat. Daca intelegeti acest mister, in fata vi se va deschide o lume noua. Misterul care le-a scapat oamenilor secole la rand poate fi rezumat intr-un singur cuvant: recunostinta. „Celui care isi exprima recunostinta i se va mai da, si va trai in abundenta. Celui care nu isi exprima recunostinta i se va lua chiar si ceea ce are.”

Promisiunea recunostintei este exprimata la fel de limpede si in Coran: „Aminteste-ti cuvintele lui Dumnezeu: «Daca esti recunoscator, iti voi da mai mult; dar daca vei fi nerecunoscator, pedeapsa mea te va lovi cu asprime»”

Aceste cuvinte din Sfanta Scriptura si din Coran sunt cat se poate de adevarate, caci ele descriu o lege fundamentala a stiintei si a Universului. Recunostinta opereaza la unison cu o lege universala ce guverneaza intreaga viata. Aceasta este legea atractiei, care gestioneaza intreaga energie a Universului, de la formarea atomilor si pana la miscarea planetelor. Ea spune ca „principiile similare se atrag”. Celulele unui organism viu sunt mentinute laolalta, la fel ca si substanta unui obiect material, numai datorita legii atractiei. Aceeasi lege opereaza inclusiv asupra gandurilor si sentimentelor noastre; de aceea, noi atragem ceea ce gandim si tot ceea ce simtim.

De exemplu, daca ganditi: „Nu am destui bani”, „Nu-mi pot gasi un partener perfect”, „Nu cred ca o sa reusesc in ceea ce mi-am propus”, „Cutare nu ma apreciaza”, „Nu ma inteleg cu parintii mei”, „Copilul meu are o problema” sau „Am dificultati in casnicie” – veti atrage din ce in ce mai mult aceste experiente de viata.

Dar, daca ganditi pozitiv, indiferent ce vi se intampla, veti atrage din ce in ce mai multe motive de satisfactie in viata voastra. Legea atractiei este imuabila, operand de fiecare data, la fel cum fierul este intotdeauna atras de un magnet. Recunostinta voastra are o calitate magnetica, si cu cat o veti manifesta mai abundent, cu atat mai mare va fi prosperitatea pe care o veti atrage in viata voastra. Aceasta lege este universala!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.