“Mosul” cu chip stralucitor din Cer – o fiinta supranaturala intalnita in multe relatari din Romania

Social Media
  •  
  •  
  •  

In unele texte sumeriene si ebraice, se mentioneaza faptul ciudat ca fata unor fiinte din cer stralucea intens. Tinand cont de acest fapt, 3 marturii din anii ’30 din Romania, vorbesc de intalnirea cu un “Mos” din Cer, cu un chip extrem de stralucitor.

De exemplu, presa vremii semnala cazul unui cioban, care a semnalat ca pe timp de viscol, intr-o noapte de vineri, a intalnit un batran cu o fata luminoasa cuprinsa ca de o flacara. Acesta i-a dispus sa sape in acel loc o fantana.

Maica Veronica de la manastirea Vladimiresti, avea varsta de 16 ani in 1937, cand, fiind la camp, a vazut coborand intr-o lumina intensa, dintr-un nor, un Mos cu barba mare, mustatile rasucite bagate in barba, cu un par matasos lasat pe spate. Imbracamintea ii era alba si lunga, de i se vedeau numai degetele de la picioare. De data aceasta Mosul este asimilat cu Iisus Hristos. Interesanta este afirmatia ca, intr- una din viziuni, norul care il ducea sau il lua pe Mosu era patrat.

Taranul Ionica a povestit ca ducandu-se la arat pe deal, s-a pomenit, in plina zi, cu un patrat de lumina care venise prin aer de la Est si care se asezase pe sol. Caii omului s-au speriat atat de tare incat au fugit singuri pana in sat. De data aceasta Mosul nu a aparut, dar cazul merita retinut pentru forma fenomenului, forma care va mai fi intalnita.

Lasă un comentariu