vineri, februarie 3, 2023
AcasăReligieMiracole"Mosul" cu chip stralucitor din Cer - o fiinta supranaturala intalnita in...

„Mosul” cu chip stralucitor din Cer – o fiinta supranaturala intalnita in multe relatari din Romania

„Mosul” cu chip stralucitor din Cer – o fiinta supranaturala intalnita in multe relatari din Romania

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

In unele texte sumeriene si ebraice, se mentioneaza faptul ciudat ca fata unor fiinte din cer stralucea intens. Tinand cont de acest fapt, 3 marturii din anii ’30 din Romania, vorbesc de intalnirea cu un „Mos” din Cer, cu un chip extrem de stralucitor.

De exemplu, presa vremii semnala cazul unui cioban, care a semnalat ca pe timp de viscol, intr-o noapte de vineri, a intalnit un batran cu o fata luminoasa cuprinsa ca de o flacara. Acesta i-a dispus sa sape in acel loc o fantana.

Maica Veronica de la manastirea Vladimiresti, avea varsta de 16 ani in 1937, cand, fiind la camp, a vazut coborand intr-o lumina intensa, dintr-un nor, un Mos cu barba mare, mustatile rasucite bagate in barba, cu un par matasos lasat pe spate. Imbracamintea ii era alba si lunga, de i se vedeau numai degetele de la picioare. De data aceasta Mosul este asimilat cu Iisus Hristos. Interesanta este afirmatia ca, intr- una din viziuni, norul care il ducea sau il lua pe Mosu era patrat.

Taranul Ionica a povestit ca ducandu-se la arat pe deal, s-a pomenit, in plina zi, cu un patrat de lumina care venise prin aer de la Est si care se asezase pe sol. Caii omului s-au speriat atat de tare incat au fugit singuri pana in sat. De data aceasta Mosul nu a aparut, dar cazul merita retinut pentru forma fenomenului, forma care va mai fi intalnita.

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.

1 Comment

  1. […] Interesant că acest „moş” a mai fost întâlnit în mai multe relatări ale unor martori. De exemplu, în anii ’30, presa vremii semnala cazul unui cioban, care a spus că pe timp de viscol, într-o noapte de vineri, a întâlnit un bătrân cu o faţă luminoasă cuprinsă ca de o flacără; acesta i-a dispus să sape în acel loc o fântână. Citiţi mai multe în acest articol: „Mosul” cu chip stralucitor din Cer – o fiinta supranaturala intalnita in multe relata… […]