duminică, ianuarie 29, 2023
AcasăSpiritualitate practicaFitoterapieAceste seminte cresc doar intr-un singur loc din lume si pot distruge...

Aceste seminte cresc doar intr-un singur loc din lume si pot distruge cancerul in doar 5 minute!

Aceste seminte cresc doar intr-un singur loc din lume si pot distruge cancerul in doar 5 minute!

Dati like si inscrieti-va AICI pe pagina oficiala de Facebook a site-ului Almeea.ro

https://www.facebook.com/almeea2008

seminte de rosioriUn studiu de 8 ani, condus de un institut de cercetare medicala, a constatat ca un compus din semintele din fructe de „rosiori” poate distruge celulele canceroase din melanoamele pielii. (Nota: in limba engleza e vorba de fructele produse de arborele „blushwood tree”, ce face parte din genul Hylandia. Intrucat „blush” in limba engleza se traduce „roseata”, am ales sa traducem „rosiori”, asadar termenul ne apartine, el nefiind gasit in DEX).

Nu numai ca este un compus extrem de eficient, fara efecte secundare, dar oamenii de stiinta au fost uimiti cat de repede compusii au inceput sa lucreze. Compusul de fructe a inceput sa lucreze in 5 minute, ceea ce face ca melanomul si tumorile canceroase sa dispara in doar cateva zile.

Compusul a avut success in 75% din cazuri in lupta impotriva cancerului de piele la caini pisici si cai. Cercetarea condusa de Dr. Glen Boyle, de la Institutul de Cercetare Medicala QIMR Berghofer din Brisbane, a fost una extrem de promitatoare si ar putea fi un potential tratament pentru combaterea multor tipuri de cancer de piele.

Fructele de „rosiori” provin dintr-un arbore care are cerinte foarte specifice de crestere si de aceea el poate fi gasit doar in padurile tropicale din North Queensland, Australia. Arborele nu mai creste nicaieri altundeva. Compusul care lupta impotriva cancerului este extras din semintele acestor fructe printr-un proces de purificare complicat. De ce compusul se gaseste in seminte si cum functioneaza este inca necunoscut.

„Surprinzator pentru noi a fost viteza foarte mare cu care se intampla aceasta vindecare”, a explicat Dr. Boyle. „De obicei, atunci cand se trateaza o tumoare, este nevoie de mai multe saptamani, dar, in acest caz, vindecarea este extrem de rapida. Exista o zona purpurie a tumorii; de la 5 minute de la administrarea compusului, acesta incepe deja sa-si faca efectul. A doua zi, tumoarea incepe sa se transforme in negru, iar peste cateva zile, tumoarea a disparut”. Mai jos puteti observa un caine cu melanom, inainte si la 15 zile dupa tratamentul cu seminte de „rosiori”.

caine tratat

Rezultatele sunt remarcabile, dar Dr. Boyle avertizeaza ca medicamentul ar putea fi folosit numai pentru tumorile care pot fi accesate prin injectarea directa, nefiind eficace impotriva cancerului metastatic.

Este uimitor ce tratamente putem gasi in natura! Te face sa te intrebi ce alte tratamente potentiale pentru boli pot fi gasite in natura pentru a fi descoperite!

ATENTIE!

Site-ul almeea.ro nu-si asuma nicio responsabilitate juridica sau de orice alta natura pentru articolele legate de vindecarea fizica / psihica / spirituala, prin folosirea sau nefolosirea anumitor alimente, medicamente, exercitii si / sau alte terapii. Aceste articole au doar rol informativ. Daca doriti sau nu sa folositi sfaturile din aceste articole depinde doar de voi. Va recomandam sa cereti un consult specializat inainte de a pune in practica aceste sfaturi.