Lucifer si cele 3 sublumi ale sale sunt de vina pentru haosul, neincrederea si frica din zilele noastre

Social Media

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Inainte ca Dumnezeu cu Duhul Sfant sa creeze lumea vizibila, El l-a creat pe Lucifer – ingerul Luminii, ca zarea cea luminoasa a diminetii. Acestui inger, la fel ca si altora, le-a dat nemurirea. Lui Lucifer i-a daruit Dumnezeu cea mai mare putere si reprezentant al tuturor ingerilor.

Cand Dumnezeu i-a creat pe oameni, le-a poruncit ingerilor sa le ajute si sa le slujeasca lor. Lucifer a dat neascultare lui Dumnezeu. El ii considera pe oameni creatii inferioare si nu a dorit sa le slujeasca. Si el a tulburat ingerii, ca ei sa-si intoarca fata de la Dumnezeu (sa inceteze a executa Legile Lui), iar pe el, Lucifer, sa-l cinsteasca ca pe stapanul lor.

Sfintele Scripturi povestesc despre marea lupta intre ingerii Creatorului si cei ai lui Lucifer. Dumnezeu l-a ales pe ingerul Mihail si l-a pus in fruntea ostilor sale de ingeri, poruncindu-i sa invinga raul. Dar Lucifer era atat de maret ca in prima lupta cu Mihail a obtinut victorie. Mihail s-a plans lui Dumnezeu ca nu i-a ajuns putere sa-l distruga pe dusman. Si atunci Mihail a fost ridicat de Creator in rolul de Arhanghel al ostilor domnesti, fiind inzestrat cu o putere nemarginita. A doua lupta s-a terminat cu victoria lui Mihail, iar Lucifer a fost aruncat in lumile inferioare. Aceste sublumi au trei culori: neagra, maro, gri. Ele sunt populate de ingeri negri, maro si gri.

Aceste 3 sublumi sunt pline de informatie negativa. Ele intra periodic in sistemul constiintei noastre, distrugand procesul ei evolutional. Scopul sublumilor sataniste este dezinformarea, introducerea haosului, neincrederii si stoparea evolutiei sufletului si duhului uman. Din antilume vin ganduri, sfaturi perfide care ne soptesc: „Loveste! Supara-te! Neaga! Lupta!” Ele trezesc in noi egoismul, apatia, viciul, o absoluta neincredere in sine, in altii si in Creator.

Una din cele mai perfide calitati ale antilumii este frica, care ne lipseste pe noi de putere, de speranta, de credinta, de dragoste, care ne indeparteaza de cunoasterea Creatorului. Omul credincios nu poate trai in frica, deoarece el stie ca are un mare ajutor de la Dumnezeu, de la ingeri, de la Sfinti.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply