O femeie a avut un accident, dar apoi a devenit o noua persoana, schimbandu-si modul de a gandi

Social Media

A existat odata o femeie, de aproximativ 30 de ani, casatorita si cu doi copii. Ea isi dezvoltase sentimente adanci de inferioritate si un respect de sine diminuat. Era negativa si tematoare si nu avea niciun pic de incredere in ea insasi. Era timida si rezervata si nu considera ca are vreo valoare. Simtea ca nu este talentata la nimic.

Intr-o zi, in timp ce conducea catre un magazin, o alta masina a trecut pe rosu si s-a izbit de a sa. Cand s-a trezit, era la spital cu contuzii usoare si isi pierduse complet memoria. Putea vorbi, dar nu isi aducea aminte nimic din viata ei trecuta. Era complet amnezica.

La inceput, doctorii au crezut ca va fi ceva temporar. Dar saptamanile treceau si ea nu isi recapata memoria. Sotul si copiii sai o vizitau zilnic, dar ea nu ii recunostea. Acesta era un caz atat de neobisnuit, incat alti doctori si specialisti au venit sa o viziteze, sa o testeze si sa ii puna intrebari despre starea ei.

Intr-un final, ea s-a intors acasa, fara nicio amintire despre viata ei trecuta. Fiind hotarata sa inteleaga ce i se intamplase, a inceput sa citeasca materiale medicale si sa studieze intens despre amnezie si pierderea memoriei. S-a intalnit si a vorbit cu specialisti in acest domeniu. Apoi a publicat un studiu despre starea ei. Nu mult dupa aceea, a fost invitata sa participe la o conventie medicala pentru a-si prezenta lucrarea, pentru a raspunde la intrebari despre amnezia ei si pentru a-si impartasi experientele si ideile legate de functionarea neurologica.

In timpul acestei perioade, s-a intamplat ceva uimitor. A devenit o cu totul alta persoana. Toata atentia care i-a fost acordata in spital si dupa aceea a facut-o sa se simta valoroasa, importanta si iubita cu adevarat de familia ei. Interesul aratat de catre specialistii in medicina a contribuit la consolidarea stimei si respectului de sine. A devenit o femeie cu adevarat pozitiva, increzatoare, sociabila, deosebit de elocventa, bine informata si foarte solicitata ca orator si autoritate in lumea medicala. Toata amintirea copilariei ei nefericite fusese stearsa complet. De asemenea, sentimentele ei de inferioritate au disparut. Ea a devenit o noua persoana. Si-a schimbat viata si modul de a gandi.


Social Media

Be the first to comment

Leave a Reply