Centrul MoreOfYou a lansat Seria Premium+ de programe audio de antrenament mental

Descoperirile de inceput de secol XX din domeniul neuro-tehnologiilor, fizicii, psihologiei au inlocuit vechile paradigme referitoare la potentialul mental si expansiunea constiintei.

Progresul tehnologic a fost suportul care a dus la rafinarea celor mai eficiente metode de autocontrol, programare mentala, vindecare, dezvoltare, obtinerea schimbarilor pozitive prin mecanisme de modificare a frecventelor undelor cerebrale.

Centrul MoreOfYou a lansat Seria Premium+ de programe audio de antrenament mental, meditatii audio, programe audio hipnotice care au la baza procese si mecanisme neurologice de modificare a frecventelor undelor cerebrale.

Acestei abordari stiintifice i se adauga dimensiunea spirituala bazata pe intelepciunea practicilor stravechi de echilibrare, de extindere a gradului de constiinta prin meditatie.

Tehnologia audio folosita este rezultatul studiilor si cercetarilor din domeniul neurologiei (EEG), in special a principiilor de reglare neurologica. Cateva din efectele si beneficiile acestei tehnologii inovatoare se refera la:

• schimbarea tiparelor de gandire si de comportament
• reducerea semnificativa a stresului si a anxietatii
• sporirea functiilor si abilitatilor mentale (concentrare, atentie, creativitate, inteligenta, focus etc.)
• imbunatatirea performantelor intelectuale si fizice
• tratarea adictiilor si a dependentelor
• promovarea sanatatii si a relaxarii
• controlul si eliminarea durerilor

Utilizand stimularea neuronala programul audio destinat relaxarii va conduce persoana intr-o stare mentala relaxanta cu ajutorul sunetelor, iar prin intermediul sugestiilor, afirmatiilor se va realiza auto-programarea. Acest lucru va atrage dupa sine schimbari pozitive in tiparele de gandire, limbaj, comportamentale si de actiune.

Principiile psihologice dinamice utilizate in programele audio de antrenament mental si cele audio hipnotice sunt cele preluate din terapia cognitiv-comportamentala, programare neurolingvistica sau hipnoza.

Mintea subconstienta controleaza reactiile si raspunsurile noastre la mediul extern si intern. Dorinte, temeri, obicieiuri, trasaturi de personalitate – toate sunt rezultatul asocierilor continute in subconstient. Atunci cand mintea constienta stabileste un obiectiv cu care mintea subconstienta nu este de acord, atunci obiectivul respectiv cel mai probabil nu se va realiza.

Principiile psihologice utilizate in aceste programe audio transpun persoana intr-o stare mentala receptiva care reduce dramatic rezistenta la schimbare de la nivel subconstient – furnizand cadrul ideal pentru programare pozitiva si schimbare psihologica.

Spre exemplu, daca cineva isi propune sa isi creasca increderea de sine, iar vocea interioara ii spune lucruri precum: “Nu esti in stare” sau “Nu o sa reusesti pentru ca e greu” se pot folosi afirmatiile care reformuleaza credintele limitative in tipare de limbaj de succes care spun: “Pot sa obtin ceea ce imi doresc”.

Invitam toti exploratorii sa descopere mai multe despre programele audio de antrenament mental si sa testeze variantele demo, disponibile la oricare din produsele prezente in shop.

Sursa: http://www.moreofyou.ro/articole/centrul-moreofyou-a-lansat-seria-premium-de-programe-audio-de-antrenament-mental/

Be the first to comment

Leave a Reply